Region

Svet

Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!

Ivan Marinković, superfinalista rijalitija Farma, posle izlaska sa imanja i četiri meseca izolacije, još uvek nije uspeo da vidi svoju ćerku Lenu koju je dobio u braku sa bivšom suprugom, pevačicom Gocom Tržan.

Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi ne da da vidim ćerku!



Ivan Marinković, finalista Farme, ne može da oprosti bivšoj supruzi Goci Tržan što mu ni posle četiri meseca, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, još uvek nije dozvolila da vidi ćerku Lenu.  Iako je imanje napustio u ponedeljak, Ivan se požalio da još nije video ćerku, koju je dobio sa pevačicom, i da će Božić provesti bez svoje mezimice, piše dnevni list "Alo".

Farma 5: Ivan Marinković - Goca Tržan mi je rekla da ostanem u onom svinjcu još pet godina!
"Sa Gocom sam se čuo nakratko pošto sam izašao sa Farme, rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina. Mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji kada izađem, ali sam se očigledno prevario, jer se nastavlja stara priča", rekao je Ivan za "Alo".

On je priznao da je očekivao da će ga Lena sačekati po izlasku sa Farme.

Farma 5: Ivan Marinković - Ponosan sam što sam kao bivši muž došao do finala! Goci čestitam na veridbi!
"Nadao sam se da će i ona biti tu, ali je bilo suviše kasno za nju. Verujem i da Goca ne voli da eksponira Lenu sa mnom, ona je čuva samo za sebe! Žao mi je, ali bože moj, videćemo šta će biti dalje. Lena nije gledala Farmu, ali me je videla onda kada je trebalo. Čuo sam da sam joj nedostajao i da je pitala kada ću izaći. Ona ima sedam godina i niko ne može da je pokvari jer ona zna ko je njen tata i kako se ponaša bez obzira da li joj je Goca nešto govorila o meni", rekao je Marinković i nada se da će više vremena provoditi sa Lenom kada se Goca vrati sa turneje.

Ivan smatra da je moralni pobednik Farme i da je razočarao one koji su očekivali da će pljuvati po Goci.

"Ja sam najpoznatiji bivši muž u Srbiji. Nijedan neće biti toliko popularan. Nemam kompleksa od tog prefiksa, jer sam bio s njom u braku. Da sam ostao kraće u rijalitiju, mnogi bi likovali. Cenim one koji su glasali za mene, a ne one koji su me pljuvali, pa makar to bila i Goca", rekao je Ivan.

Ivan kaže da je posle Farme Goci platio sve alimentacije. "Uplatio sam sve što sam dugovao. A kada je reč o tužbama za koje je ona rekla da je podnela za uvećanje alimentacije, još uvek nisam dobio nikakav poziv", rekao je Ivan, koji planira i da nastavi da se bavi ugostiteljstvom.

Ceo intervju možete pročitati u današnjem, štampanom izdanju lista "Alo".

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>