Region

Svet

Farma 5 Narod pita: Romana Panić dobila kompliment - Žao mi je što mi nisi ćerka!

Danas učesnici Farme 5 Jelena Jovanović, Slobodan Đurković, Romana Panić i Marko Vukotić odgovaraju na pitanja gledalaca u emisiji uživo "Narod pita", a pevačica Romana dobila je kompliment od jedne prosvetne radnice koja se javila.

Farma 5 Narod pita: Romana Panić dobila kompliment - Žao mi je što mi nisi ćerka!Farma 5: Jelena Jovanović - Edinova i moja ljubav jača je nego ikada
Jelena Jovanović je odgovorila na jedno pitanje i priznala da je ogovarala Romanu na Farmi, pa su ona i Edin komentarisali kako pevačica pravi hleb samo da bi se udala, kao i da ih je stalno komentarisala". Sem toga Slobodan Đurković je rekao da je Jelena Golubović od početka viđena kao pobednik Farme 5, ali je dodao i da su pozitivni komentari na njegovo učešće dolazili sa svih strana, pa je tako bilo i od strane Saše Popovića.

Zatim je jedna gledateljka pozvala i rekla da je Đurković ipak imao sitne "fore" kojima se služio, dok je Romani kratko rekla: "Žao mi je što mi nisi ćerka".

Četvoro farmera nastavili su da mirno komentarišu događaje na Farmi, kao i odnose svih njih nakon završetka, a atmosfera nije nimalo podsećala na onu iz Lisovića.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>