Zadruga

Parovi

Aleksandra Nikolić se oglasila prvi put i otkrila detalje porođaja: Mala carica je morala carski da izađe!

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6",  porodila se 17. aprila i na svet donela devojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali ime Leona.

Aleksandra Nikolić se oglasila prvi put i otkrila detalje porođaja: Mala carica je morala carski da izađe! Foto: Youtube Printscreen/RTV PinkU ekskluzivnom intervjuu za Pink portal,  pobednica "Zadruge 6", Aleksandra je govorila o porođaju i kako se oseća sada, kada se ostvarila u ulozi majke. 

"Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je hvala Bogu prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez tako da je mala carica morala carski da izađe" - započela je Aleks pa dodala:"Bebac je super, teška je 4 kilograma, 55cm dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam sa njom. FIlip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se" - rekla je mlada mama za Pink.rs.

Slične vesti: ​Evo kako Aleksandra Nikolić izgleda nekoliko sati nakon porođaja (FOTO)

Viber

Autor: J.B
Izvor: Svet Plus


>