Region

Svet

Farma 5: Jelena Jovanović - Edinova i moja ljubav jača je nego ikada

Jelena Jovanović i Edin Škorić svojom romansom obeležili su rijaliti Farma, a u svojoj ljubavi uživaju i sada, te time demantuju sve one "zle jezike" koji su tvrdili da je njihova veza samo taktika za što duži ostanak na imanju.

Farma 5: Jelena Jovanović - Edinova i moja ljubav jača je nego ikadaFarma 5: Edin Škorić javno u emisiji obećao Jeleni Jovanović seks!
Edin Škorić i Jelena Jovanović ne razdvajaju se ni posle Farme, na kojoj su i započeli svoju ljubavnu priču. Njih dvoje su i posle završetka rijaliti šoua neprestano zajedno i trude se da svoje obaveze što više prilagode sebi.

Jovanovićeva ističe da je njena ljubav sa sportistom, koja je planula u Lisoviću, jača otkad su izašli i da jedva čeka da upozna njegovu decom.

"Mnogo sam slušala o njima, podržavam Edina u želji da više vremena provodi sa njima jer ih se baš uželeo. Vrlo dobro znam koliko je neraskidiva veza i ljubav između roditelja i dece. Kada nije sa njima, drago mi je što svaki slobodan trenutak koristi kako bi bio sa mnom", rekla je Jelena i dodaje da će sa dečkom uskoro otići na odmor.

"Već smo se dogovorili da će to biti neka egzotična destinacija. Moja želja je bila samo da bude toplo i pored mora, a Edinu prepuštam da odabere destinaciju. Jedva čekam, jer mi posle rijalitija zaista treba odmor", rekla je Jelena.

Autor: T.I.
Izvor: Alo
Foto: Iva Vasić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>