Region

Svet

Goca Tržan: Ivane, stidim se što si otac mog deteta!

Goca Tržan je posle oglašavanja bivšeg muža poslala saopštenje u kojem ističe da je Ivan Marinković njena najveća sramota.

Goca Tržan: Ivane, stidim se što si otac mog deteta!



Goca Tržan prijavila bivšeg muža policiji: Pretio mi je i krao hiljade evra sa mog računa!
"Prvi put otkako sam javna ličnost osećam stid. Sramota me je mog ličnog izbora s kojim sam se pozdravila pre dve godine, sramota me je što znam da će moja ćerka ubrzo moći da pročita laži koje je njen tata rekao o njenoj mami. Jer kako devojčici koja je stalno s mamom objasniti da njen otac iz čiste obesti, a možda i dosade, govori o tome kako njena mama ne brine dovoljno o njoj, a ona dobro zna koliko lepo živi sa svojom mamom."

Ona navodi da je Ivanu tokom braka ispunjavala svaku želju.

"Činilo mi se da je za čoveka koji je živeo kao u bajci u kojoj postoji princ iliti ja, koji mu ostvaruje sve želje i lišava ga svake brige o tome šta će sutra biti u šerpi, da li će voziti nova kola, da li će imati da plati ratu za stan, detetovo školovanje, i naposletku, da li će osoliti nožice u moru ili proputovati svetom, sasvim dovoljno što gubi svog dobrotvora. Zato sam i pristala na alimentaciju od 5.000 dinara, da u narednih pet godina skinem hipoteku sa stana njegove majke i sa njega obavezu solidarnog dužnika."

Goca kaže da je Ivan zaboravio na mnoge stvari: "Zaboravio je kako sam morala da otplatim sve njegove dugove. Zaboravio je da pomene koliko hiljada evra je ukrao s mog računa na koji sam ga kao svaka glupa supruga ovlastila, a posle mu to i oprostila jer sam to saznala tek kad smo se razvodili. Još veći bedak je to što Ivanu taj novac nije značio ništa više od uživanja u skoro svim porocima. Zaboravio je i naše nekada zajedničke bliske ljude koji su bili prisutni kad je na mene nasrtao fizički. Zaboravio je i kako je posle razvoda od zle bivše supruge pozajmljivao novac, ali je izgleda zaboravio i da je za njih potpisao priznanice. Zaboravio je da ne duguje godinu dana alimentacije, nego dve, iliti sve, pošto nikad ni dinara nije dao za dete. Zaboravio je i da sam njegovoj bolesnoj mami nudila pomoć jer je Lenina baka i da mi je čak i zahvalila", stoji u saopštenju.

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>