Region

Svet

Goca Božinovska: Memo je lafčina od čoveka!

Nakon završetka četvrtog serijala rijalitija "Farma", ali i posle žurke koju je tim povodom organizovala u svom domu, Goca Božinovska je puna utisaka.

Goca Božinovska: Memo je lafčina od čoveka!



Farmeri su Memovu pobedu, ali i kraj svog boravka na Farmi, proslavili u kući Goce Božinovske, u Surčinu, gde su se veselili do devet ujutru.

"Lepše veče u životu nisam imala! Tako je i moralo da bude, kada je bilo spontano. Ja sam planirala da napravim veselje za sve svoje prijatelje kada se sve slegne, ali su me moja deca preduhitrila. Sve su sami organizovali tako da ja rođenu kuću nisam prepoznala", rekla je za Pressonline ujedno i srećna i tužna Goca Božinovska, dodajući:

"Izuzetno mi je drago što je Memo pobedio. On je bio moj favorit, ja ga prosto obožavam! To je jedna lafčina od čoveka, koji je znao da stane uz mene i podrži me. Mnogo sam srećna što su pare završile u njegovim rukama".

Kada smo pitali Gocu o zanimljivim trenucima sa žurke, samo se nasmejala i rekla kako je Ekrem bio najveseliji, te da je celo veče ljubio, pevao joj i govorio joj kako je voli, jer se nije folirala.

"Osećam se kao pobednik! Kada sam ulazila u studio nakon izlaska sa Farme, stajala sam više od dva minuta i čekala da publika završi sa aplauzom. Primam mnogo poziva u toku dana i ljudi plaču što nisam pobedila. Verujte mi, to mi je veća nagrada, nego da sam uzela pare".

Goca je sada i srećna i tužna što je napolju. Nedostaju joj svi ukućani i stalno nekoga zove telefonom. Zahvalna je i ponosna što posle jednog takvog šoua ima koga da okrene i što je sa svima dobra i nakon izlaska.

Zato nismo mogli da ne pitamo za Vesnu Rivas sa kojom, posle mnogobrojnih svađa koje su kulminirale i fizičkim obračunom, nije izgladila odnose: "Ja o toj ženi nemam više šta da pričam. To je za mene završena priča. Krivo mi je samo što sam je ikada upoznala!"

"Rekla sam da ću je tužiti, ali za sad ću to ostaviti po strani. Ne volim sudove, a i da izađemo pred isti, dobila bih je sigurno! Od toliko uvreda koje sam dobila od nje, najviše me je pogodilo što je rekla da sam prostitutka i da tako zarađujem pare. Ja sam pevačica i tako izdržavam porodicu", potreseno je ispričala Goca i dodala:

"Kada su me posle izbacivanja vratili na Farmu, samo sam čekala Vesnu da mi se obrati. Rekla sam joj da ako hoće bilo kakvu komunikaciju sa mnom mora najpre da se izvini i povuče sve što je rekla, a ona je očekivala isto. E, zato ne pričamo! Ne bude li prestala da me spominje i provlači kroz novine, unajmiću najbolje advokate i tužiću je!"

Ipak, prešli smo na priču o Gocinoj deci...

"Moja deca mene obožavaju i ponosni su na mene, kao i ja na njih. Mirko me često nosi kroz kuću govoreći mi da sam najbolja. On je muškarčina, ume i da se potuče nekada, ali je pre svega pošten i nikoga nikada nije prvi napao. Tako sam ga vaspitala, da nikoga ne dira prvi, koliko god da ga provociraju".

Goca Božinovska je tokom svog boravka na Farmi stekla puno podrške od strane publike i mnogi su stali na njenu stranu i proglasili je favoritom. Ipak, postoje i oni koji nisu stekli pozitivno mišljenje. Jedna gledateljka emisije na Pinku, javila se uživo i "prosula" uvrede po Goci kako je spletkaroš i kako ogovara ostale ukućane. Goca tada nije imala bolji komentar od grimase...

"To je emisija otvorenog tipa i bilo ko može da se uživo uključi. Ja nisam opterećena i ne padaju mi takve stvari na pamet. Sreća je za one koji su protiv mene, da je zvao neko njihov. Sem moje dece, niko nije ni znao da ću gostovati u toj emisiji, a mogao je i neko moj da pozove", rekla je Božinovska.

Autor: I.M.
Izvor: Press
Foto: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>