Region

Svet

Seka Aleksić u seksi bikiniju: Provokativne fotografije sa Kipra! (Foto)

Već smo vam otkrili da je Seka Aleksić sa svojim suprugom Veljkom otputovala na Kipar gde boravi već nekoliko dana, kako bi predahnula između obaveza.

Seka Aleksić u seksi bikiniju: Provokativne fotografije sa Kipra! (Foto)



Popularna Kraljica estrade, kako vole da je zovu njeni brojni obožavaoci, zaista uživa u boravku na egzotičnoj destinaciji, a između treniranja, sunčanja i plivanja, ne zaboravlja ni svoje fanove pa ih svakodnevno obraduje nekom novom fotografijom na društvenim mrežama.



Seka Aleksić sa Veljkom na Kipru: Kratki predah od obaveza (Foto)
Ovoga puta odlučila se za seriju provokativnih slika u izazovnom belom bikiniju, pravo iz hotelske sobe, spremna za plažu.

Morate priznati, Seka je mršavija nego ikada, a u zavodljivim pozama otkrila je gotovo sve. Pravi raj za muške oči, reći ćemo.



Naravno, i u danima odmora pevačica naporno trenira u teretani, zajedno sa Veljkom i ličnim trenerom, a rezultati su, da se primetiti, svakog dana sve vidljiviji.

Nadamo se da će Seka u pravom smislu napuniti baterije pred letnju turneju, kako bi se sa što više energije vratila fanovima koje je navikla na sjajnu atmosferu na svojim nastupima, a već u subotu 6. jula obradovaće sve obožavaoce u Švajcarskoj, jer je očekuje nastup u "Face" klubu u Cirihu.



Autor: B.B.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>