Region

Svet

Razvodi se Dado Polumenta!

Posle svega pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selmom koja je sklopljena po islamskim običajima.

Razvodi se Dado Polumenta!



Razlog je, kako otkriva izvor blizak pevaču, njegov povratak izlascima, noćnom životu i fotografisanje sa devokama, što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

"Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijima nisu pojavile fotografije na kojima je njen suprug bio okružen devojkama. Zato je Dado bio taj koji je priznao da sa starim životom ne može da prekine i predložio joj razvod kako je više ne bi povređivao", priča izvor i dodaje da se par rastao.

"Oni su za sada razdvojeni, on je u insotranstvu na nastupu, a Selma u Novom Pazaru i to je za sada privremeno. Kako će se razvesti, o tome su za sada samo razgovarali jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan", dodaje izvor.

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12. decembra 2012. godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednice sa Ana Marijom Kikoš.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>