Region

Svet

Bijonse se plaši trovanja hranom!?

Američka pevačica Bijonse juče je, uz neviđene mere bezbednosti, doputovala u Beograd, gde će u ponedeljak, 15. aprila, održati koncert u "Kombank areni", što će joj biti prvi nastup u okviru svetske turneje "Mrs. Carter Show".

Bijonse se plaši trovanja hranom!?



Sa svetskom muzičkom zvezdom stigli su njeni lični kuvari, koji će nadgledati hranu koja će biti služena tokom njenog boravka u Srbiji. Bijonse se odlučila na ovaj korak kako ne bi došlo do eventualnog trovanaja hranom, zbog čega bi morala da prekine koncerte.

"Onog trenutka kada je ugovorena svetska turneja, Bijonse je odlučila da svuda sa sobom vodi i ličnog kuvara, pa je tako bilo i prilikom dolaska u Srbiju. Kako je pred njom izuzetno naporan period, pevačica ne sme da rizikuje da pojede nešto što je lošeg kvaliteta i što može dovesti do trovanja hranom", rekao je izvor blizak organizaciji, i nastavio:

"To je i glavni razlog zbog kojeg se odlučila za svog kuvara, koji će sve vreme njenog boravka u Srbiji odlučivati šta će Bijonse unositi u organizam", naveo je.

Bijonse je već imala prva probu, koja je navodno trajala čitavih 12 sati, a osoblje koje je bilo u "Kombank areni" kaže da ova diva sprema spektakl kakav Srbija nikada nije videla. Američka pevačica je napustila "Arenu" noćas oko tri sata, nakon čega se uputila u hotel. Za danas je takođe najavila probu, koja će trajati nekoliko sati, jer pevačica želi da se srpskoj publici predstavi u svom najboljem svetlu.

Autor: M.P.
Izvor: Alo
Foto: Tanjug/AP

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>