Region

Svet

Daria Stanojević pred ulazak u Farmu: Nemam nikakvu taktiku! (Foto)

Daria Stanojević je u ekskluzivnom intervjuu za naš portal otkrila detalje pred sam ulazak u rijaliti "Farma" u kojem će učestvovati već od utorka, kada šou počinje sa emitovanjem.

Daria Stanojević pred ulazak u Farmu: Nemam nikakvu taktiku! (Foto)



Iako nije dugo na sceni, Daria je osvojila publiku svojim pesmama i izgledom, a koja očekivanja ima od rijalitija i misli li da će joj to promeniti život, saznali smo lično od mlade pevačice.

Kako je došlo do toga da učestvuješ u Farmi?

- Zvali su me iz produkcije na razgovor, izneli svoje uslove i obrazložili detalje oko svega. Uslovi su mi odgovarali pa sam pristala, nakon čega smo potpisali ugovor.



Misliš li da ćeš se dobro snaći?

- Mislim da ću se super snaći jer sam inače veliki avanturista i volim izazove, a ovo je za mene jedan veliki izazov.

Koliko ćes biti iskrena prema takmičarima i gledaocima?

- Ulazim na Farmu bez taktike, potpuno prirodna, i maksimalno ću se truditi da budem ono što jesam. Prijatelji često znaju da mi kažu da sam najbolja kada sam najopuštenija, tako da stvarno nemam nikakav plan pre ulaska.



Koliko daleko si spremna da ideš?

- Inače nisam konfliktna osoba. Takve situacije izbegavam i u privatnom životu, jer zaista ne volim da se svađam. Nisam problematična, ali nikad se ne zna. Biće nas puno tamo, a kako kažu - sto ljudi, sto ćudi. Ja ću se truditi da budem ono što jesam i izbegavaću konfliktne situacije, koliko to bude u mojoj moći. Balansiraću, jer zaista ne volim takve stvari.

Da li će ti učešće u rijalitiju pomoći u daljoj karijeri?

- Sigurno će mi puno pomoći. Nisam dugo na sceni, tako da mislim da će ovo doprineti da me ljudi bolje upoznaju. Posle Farme planiram da izbacim novu pesmu, pa, videćemo.

Daria nam je otkrila i da je veoma zauzeta ovih dana jer već u ponedeljak ulazi u karantin, s obzirom da emitovanje nove sezone popularnog rijaliti programa startuje u utorak, 19. marta, na televiziji Pink. Sve detalje moći ćete da pratite na našem portalu.



Autor: B.B.
Foto: dariastanojevic.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>