Region

Svet

Acu Pejovića skinuli do gole kože i zatvorili!

Pevač koji već dugi niz godina važi za velikog šarmera naše javne scene, otkrio je neka od svojih neprijatnih iskustava tokom boravka i rada u Francuskoj.

Acu Pejovića skinuli do gole kože i zatvorili!



Naime, Aco je otkrio da su ga jednom prilikom čak skinuli na granici, i to do gole kože, nakon čega je završio u zatvoru.

"Gospodine Pežovik, tako su me nazvali Francuzi, izađite napolje. I tako su me skinuli, skroz. Dva dana sam bio u zatvoru i dobio zabranu od dve godine u pasošu", ispričao je Aco Pejović kod Ognjena u emisiji "Ami G Show".

Aco nije znao šta će dalje, pa je seo u šinobus koji prevozi radnike koji žive u Italiji, a rade u Francuskoj i prevezao se. "To veče sam spavao na klupi i stvarno sam imao sreće, niko me nije opljačkao niti nešto slično", rekao je pevač i dodao da je sačekao noćni voz, ali se uplašio kada je čuo policajce da ulaze u isti: "Srećom, policija je jurila neke Arape koji su krali ćebad po vagonima."

Pejović je u početku u Francuskoj radio na građevini, ali samo sedam dana, jer je ubrzo dobio otkaz zbog kašnjenja. "Radio sam kao pomoćni bagerista, ali ne dugo. Kasnije sam pevao i svirao po srpskim klubovima", iskren je bio Aco.

Autor: B.B.
Izvor: Stars

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>