Region

Svet

Maja Odžaklijevska odustala od Beosonga zbog anonimnih pevača!

Dok drugi kukaju što se nisu plasirali na "Beosong", najstarija učesnica Maja Odžaklijevska ne želi da učestvuje na festivalu jer je umorna od ovakvih takmičenja gde nije važno da li pesma valja ili ne.

Maja Odžaklijevska odustala od Beosonga zbog anonimnih pevača!



"Ja sam se naučestvovala na festivalima i smešno mi je da se takmičim sa anonimnim pevačima. Nemam snage da se povinujem novim diktatima i ne mogu da prihvatim da se takmičim ako u startu znam da pesma nije jedino oružje. Znaš ili ne znaš da pevaš, imaš dobru pesmu ili nemaš, to bi trebalo da bude jedini kriterijum, a ne po principu ‘dam ti, daš mi’", priča Maja, koja bi na "Beosongu" trebalo da nastupi sa numerom "Anđeo s neba" koju je komponovao Nikola Burovac.

"Kad mi je Nikola javio da idemo na "Beosong", razbolela sam se, dobila sam temperaturu i groznicu", objašnjava pedesetosmogodišnja pevačica i napominje da joj "Evrosong" nije dovoljan izazov.

"Rekla sam Burovcu da, umesto mene, peva njegova talentovana supruga Milena Vučić. Neka se takmiče mladi, a ja sam svoje odslužila", zaključila je Maja Odžaklijevska.

Autor: B.B.
Izvor: Blic, Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>