Region

Svet

Mariju Šerifović naljutio žiri Prvog glasa Srbije!

Nakon što je u subotu uveče održano drugo finalno veče muzičkog takmičenja Prvi glas Srbije, na društvenim mrežama osvanuli su brojni komentari.

Mariju Šerifović naljutio žiri Prvog glasa Srbije!



Iz daljeg takmičenja izbačena je Vesna Pavlović koja se sa Saškom Janković borila u duelu, nakon što su osvojile najmanje glasova publike. Finalno veče izazvalo je veliku polemiku zbog komentara žirija, ali i samih takmičara.

Jedna od poznatih ličnosti koju je osvojila takmičarka Mirna Radulović je i Marija Šerifović. Predstavnica Srbije na Evroviziji 2007. godine prokomentarisala je njen nastup na Tviteru: "Mirna, sestro slatka, svaka čast! Nije tvoj fah, ali si iz svega ovoga izvukla najjjjbolje!!!!!".

S druge strane, Marija se nije složila sa mišljenjem žirija oko nastupa mlade Nevene Božović, pa je usledila i burna reakcija.

Naime, Nevena Božović dobila je kritike od Aleksandre Radović, koja joj je zamerila što nije dovoljno proučila tekst pesme, pa je samim tim i njena energija bila loša i nije bila u skladu sa pesmom. Saša Milošević Mare složio se sa Aleksandrom, dok je Vlado Georgiev pohvalio takmičarku.

Ovakav stav žirija Mariju je očigledno iznervirao, pa je na Tviteru napisala opasku kolegama, a ujedno otkrila i ko je njen favorit: "Čuj falilo je života... Ma majke ti? A vi ste kolege puni života? Nevena je najtalentovanija, najkulturnija i jedina koja bi mogla da pobedi!".

Autor: B.B.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>