Region

Svet

Severina i Milan ponovo zajedno?!

Severina Vučković i Milan Popović ponovo su u emotivnoj vezi, pišu mediji. Naime, popularna pevačica je navodno oprostila sve razloge zbog kojih je ostavila srpskog "kralja bakra", pre svega, zahvaljući upornosti biznismena koji joj je omekšao srce.

Severina i Milan ponovo zajedno?!



"Ma Milan nije ni sa Marijom Karan, ni sa Vanjom Kostić, sa kojom ste ga slikali u "Modi", on se pomirao sa Severinom", izjavio je izvor blizak Popoviću.

Ovaj neimenovani sagovornik istakao je da se srpski biznismen namerno pojavljuje u blizini lepih žena, pošto ga mediji nerviraju.

"Severina popušta skroz. On jeste težak čovek, ali ipak su se pomirili. A ovo sa Marijom Karan i sa onom Vanjom je samo fora, jer ga vi iritirate", rekao je izvor i objasnio zašto Popovića nerviraju mediji.

"Svašta ste objavljivali o Severini i o njemu i to mu se zaista smučilo, neće da se zna ništa. On će i dalje da se pojavljuje sa Vanjom u javnosti, namerno", zaključio je sagovornik.

Tomica Petrović, menadžer Severine Vučković, nije dao konkretan odgovor da li su se njegova klijentikinja i biznismen pomirili.

"O njihovim privatnim stvarima ne bi trebalo da pričam za medije. Mogu vam jedino reći da se u njihovom odnosu u poslednjih nekoliko meseci ništa nije promenilo", rekao je Petrović.

Autor: B.B.
Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>