Region

Svet

Ana Sević ima novog dečka?

Iako do sada niko nije uspeo da uhvati Anu Sević u društvu muškarca koji nije Milan Mitrović, te je voditeljka i pevačica Granda konstantno tvrdila da je slobodna kao ptica na grani - ipak je potrebno biti na pravom mestu u pravo vreme.

Ana Sević ima novog dečka?



Anu je sa dečkom viđena juče u jednom od najpoznatijih kafe restorana na Vidikovcu. Neko vreme tražili su odgovarajuće mesto za ručak u bašti, ali su se ipak odlučili za zatvoreni deo restorana. Pevačica se nije odmah pridružila svom dragom za stolom, već je otišla do stalka sa novinama, gde je uzela najnovija izdanja tabloida, kako bi pročitala sve što se piše o njoj.

Tokom prelistavanja, Ana je glasno komentarisala članke o sebi, pa nije teško zaključiti da joj popularnost veoma prija. Nakon toga, par je naručio hranu, a Ana nije ostavljala telofon ni tokom ručka, te smo se zapitali sa kim se dopisuje kada joj je dečko tu. Iako nisu sedeli veoma blizu jedno do drugog, Ana je sve vreme uzimala slatke male zalogaje iz tanjira svog dečka. Mada je nedavno izjavila da je na dijeti, na kraju je uspela da pojede kompletan svoj obrok, pa čak i deo jela svog dragog.

Autor: B.B.
Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>