Region

Svet

Ceca: I dalje sam Titova pionirka

Pevačica je na suđenju za nasilničko ponašanje prema direktoru FK "Mladi proleter" rekla da joj ne smeta to što je sudija tražio odlaganje za nekadašnji Dan republike, 29. novembar, tvrdeći da je u duši "prava pionirka".

Ceca: I dalje sam Titova pionirka



Folk zvezda se ispred Prvog osnovnog suda pojavila juče malo pre deset časova u pratnji advokata Gorana Petronijevića i jednog člana obezbeđenja, da bi se odmah uputila u sudnicu.

Obzirom na to da se njen zet Predrag Ocokoljić, takođe optuženi, nije pojavio na suđenju zbog bolesti, sudija je tražio odlaganje za 29. novembar, što je Cecin advokat kroz šalu pokušao da odloži jer je to nekadašnji državni praznik - Dan republike, ali njegov predlog nije prihvaćen.

"Vidim, niko više ne zna koji praznik je tog dana", rekao je Petronijević Ceci, ali se njegova klijentkinja nije zbunila. "To je Dan republike! Vidiš, ja znam, prava sam titovka", rekla je pevačica kroz osmeh.

Cecu u oktobru očekuje još jedno suđenje. Naime, biće nastavljeno suđenje po tužbi Vojislava Đurkovića iz Bijeljine, koji tvrdi da mu pevačica duguje 116.000 evra koje je pozajmio njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu.

Na suđenju se nije pojavio ni oštećeni Aleksandar Olarević, a Ceca se odmah nakon zakazivanja novog ročišta uputila u svoju vilu u Ljutice Bogdana. Ispred Palate pravde sačekali su je najverniji fanovi sa buketima cveća i plišanim igračkama. Međutim, zbog obezbeđenja nisu smeli da joj priđu, što je Ceca primetila i pozvala ih. "Šta ste se ukipili, dođite ovamo", ohrabrila ih je pevačica, nakon čega su se sjurili da uzmu autogram i slikaju se s njom. Jedna od obožavateljki je čak uspela da uđe i u zgradu suda, gde je Cecu zamolila da joj se potpiše na svoju biografiju.

Da podsetimo, Ceca i njen zet se terete da su 18. juna 2007. godine grubo vređali i naneli lake telesne povrede Olareviću, zbog čega im preti kazna od šest meseci do pet godina zatvora.

Autor: B.B.
Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>