Region

Svet

Milan Dinčić Dinča u vezi sa Katarinom Didanović?!

Finalista takmičenja „Zvezde Granda“ Milan Dinčić Dinča i bivša učesnica Katarina Didanović već neko vreme se intenzivno viđaju, kako saznajemo od izvora bliskog novopečenom paru.

Milan Dinčić Dinča u vezi sa Katarinom Didanović?!



Naime, Dinči je zapala za oko Katarina još dok se takmičila, ali tada nije želela da ima ništa s njim, pa su odlučili da budu drugovi. No, nisu dugo izdržali!

"Dok se Kaća još takmičila u „Zvezdama Granda“, Milan je bio zainteresovan za nju, ali ona zbog publike i javnosti nije uzvraćala. Tako su oni neko vreme bili baš dobri drugari, a onda su shvatili da ima hemije između njih i da ne mogu to da kontrolišu, pa su se prepustili emocijama. Skoro pa da za njih niko ni ne zna, osim njima najbližih ljudi. Mada, ko ih malo bolje poznaje, može primetiti da među njima ima varnica" - ispričao nam je izvor blizak ovim golupčićima.

 Milan je priznao da mu se koleginica dopada, ali nije potvrdio da su zajedno.

"Kaća i ja smo samo prijatelji. Upoznali smo se na zajedničkoj svirci i od tada se ekstra družimo. Ona je stvarno prelepa devojka. Pa, ko zna, možda se tu nešto i desi kasnije" - rekao je Dinčić.

Autor: J.B.
Izvor: Alo
Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>