Region

Svet

Modni zaplet: Severina kopira Jelenu Rozgu? (Foto)

Kratka i pripijena haljina uz telo koja, možemo reći, više otkriva nego što skriva, duboki dekolte i visoke štikle, prepoznatljiv je stil dveju pevačica. Namerno ili slučajno, primetno je da svojim stajlingom podsećaju jedna na drugu.

Modni zaplet: Severina kopira Jelenu Rozgu? (Foto)



Severina je zasigurno jedna od najvećih zvezda u regionu. Njene pesme pevaju se po diskotekama i klubovima, a često je umela da pokrene i nove modne trendove među publikom. Nakon što je godinama žarila i palila domaćom modnom scenom Severina se primirila i skrasila, a uskoro i postala mama malog Aleksandra. Mnogi su tada već počeli spekulisati kako je Jelena nesumnjivo krenula Severininim stopama, a vrhunac šuškanja desio se nakon snimanja spota za veliki hit "Zanemari", koji je jako podsećao na Severininog "Gada" i "Bred Pita". U kratkom periodu Jelena je prozvana kraljicom diskoteka i noćnih klubova koje je u kratkim i izazovnim kombinacijama žarila i palila, a brojne djevojke su pokušavale izgledati baš u stilu Jelene Rozge.

Nakon samo nekoliko meseci od Aleksandrovog rođenja, Severina se u punoj formi vratila na muzičku scenu. Ubrzo je oduševila publiku u kratkoj zelenoj haljini na jedno rame i hit singlom "Italiana", koji je na Youtube-u premašio Jeleninu "Bižuteriju" i tako je skinuo sa prvog mesta.

Obe pevačice rođene su u Splitu, a u privatnom životu su dobre prijateljice. Kažu da bilo kakvo kopiranje među njima, pa ni ono modno, ne postoji. Iskreno, ima li i razloga?





Autor: B.B.
Foto: Internet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>