Region

Svet

Region

Serija Tunel epizode 1 i 2: Zlokućani! (VIDEO)

Serija "Tunel" epizoda 1 i 2 biće emitovane na RTS-u sledećeg vikenda od 20 časova. Tema je talačka situacija u udaljenom zaseoku Zlokućani...

Serija Tunel epizode 1 i 2: Zlokućani! (VIDEO) Foto: Promo




Serija "Tunel" epizoda 1:


Nevenu Gavran, koordinatorku stalne pregovaračke grupe, njen pretpostavljeni, Radovan Vučević Brka, pošalje da reši potencijalnu talačku situaciju u udaljenom zaseoku Zlokućani. 

Iako joj je nagovešteno da je reč o rutinskoj situaciji, Nevena je tokom akcije prinuđena da prekrši pravila i pregovara licem u lice sa naoružanim počiniocem, a pritom stavlja svoj život na kocku da bi spasila decu kojoj preti ozbiljna opasnost.


Reditelj Petar Ristovski glavne uloge je dodelio Minji Peković, Jovanu Belobrkoviću, Draganu Boži Marjanoviću, Milošu Đorđeviću i Tamari Šustić.


 

Izveštaji o čudnim stvorenjima širom sveta! (VIDEO)










Serija "Tunel" epizoda 2:


Miloš Petrović, deo pregovaračke grupe zadužene za specijalne akcije, ne može da ode sa trudnom suprugom na lekarski pregled, jer je prinuđen da se uputi na radni zadatak. Miloš sarađuje sa iskusnim Tanasijem Žarkovićem Ankerom na novom slučaju u kojem nasilnik naoružan bombom i pištoljem drži nekoliko mladih policajki i policajaca kao taoce u policijskoj stanici.



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.



 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>