Svet

Region

Otkrivena tajna dugovečnosti Klinta Istvuda: Ima 93 godine i ne posustaje! (FOTO)

Iako ima već 93 godine, legendarni Klint Istvud ne samo da ne posustaje, već i nastavlja da inspiriše svojom energijom i posvećenošću. Trenutno je u procesu snimanja svog novog filma, pravnog trilera "Juror No. 2", u kojem će sjajne uloge tumačiti Toni Kolet, Niolas Holt i oskarovac DŽ.K. Simons.

Otkrivena tajna dugovečnosti Klinta Istvuda: Ima 93 godine i ne posustaje! (FOTO) Foto: YouTube Printscreen/TheEllenShow



Ipak, postavlja se pitanje šta je tajna iza njegove neverovatne vitalnosti? Istvudova filozofija života se ogleda u jednostavnim, ali moćnim principima koje je delio godinama. Najvažnija je njegova svest o značaju zdravlja, što je postalo jasno nakon gubitka oca zbog srčanog udara u relativno mladim godinama (64). Taj trenutak je transformisao njegov pristup životu, naglašavajući važnost pravilne ishrane i redovne fizičke aktivnosti.



"Muscle and Fitness" je bio svedokom Istvudovog saveta o zdravom načinu života, gde je istakao važnost izbegavanja šećera, masne hrane i prekomernog unosa alkohola. Istovremeno, njegov sin Skot je otkrio koliko je otac posvećen vežbanju i pravilnoj tehnici, što je odraz Istvudovog razumevanja da se telo treba pažljivo tretirati, posebno u starijim godinama.

Istvudova mudrost se ogleda i u njegovom prilagođavanju, prihvatajući da se telo ne može ponašati isto kao u mladosti, te prilagođavajući svoje aktivnosti u skladu sa tim. Sve u svemu, Istvudova dugovečnost nije samo plod genetike, već i posvećenog održavanja zdravog načina života koji je inspiracija za sve nas.

Slične vesti: ​Glumica Sandra Bulok i danas oseća sramotu i kajanje!

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>