Svet

Region

Kris Braun se izvinjava Rijani u svom novom singlu (Video)

Kris Braun, pevač koji je svima poznat po svom nasilničkom ponašanju zbog kojeg je najgore prošla njegova bivša devojka Rijana, izbacio je novi singl pod nazivom "Off that Liquor ".

Kris Braun se izvinjava Rijani u svom novom singlu (Video)



Ove muzičke zvezde, Rijana i Kris sve češće provode vreme zajedno a svetski mediji pretpostavljaju da je ovaj slavni par obnovio romansu ali da o tome ne žele javno da govore. Ove godine su snimili zajednički duet, često se zajedno provode u klubovima a javnost ovu pesmu tumači kao Krisovo izvinjenje Rijani za sve što je počinio.

Reči pesme sadrže sedeće stihove: "Druge ti devojke nisu ni do kolena. Patron pomešan sa... to je tvoj recept", a Rijana je poznata po tome što je veliki fan Patron tekile.

Braun zatim nastavlja: "Dođi ako trebaš moju ljubav", što je gotovo identično rečima Rijaninog hita iz 2005. godine "If It's Lovin That You Want".

"Kad god budeš želela, daću ti svoje srce...I kad napustiš tu žurku dušo, dođi, možemo ponovo početi " jasni su stihovi u kome Kris želi da mu se ova lepotica sa Barbadosa vrati.

Odnosi li se pesma zaista na Rijanu ili "umetnika" nismo dobro shvatili, prosudite sami.



Autor: I.L.
Izvor: qudosinternational.com

Viber

Izvor: Svet Plus


>