Region

Svet

Romana Panić dobila kuče od Fotosa

Pevačica Romana Panić nedavno ispred vrata našla štene nemačkog ovčara, koje je navodno dobila od svojg nekadašnjeg dragog, kiparskog advokata Fotosa Pitađisa, kaže izvor bizak pevačici.

Romana Panić dobila kuče od Fotosa



"Romana je spavala kada ju je probudilo uporna zvonjava na vratima, pa je bila primorana da proveri koji je nezvani gost svratio do nje - kaže izvor za Alo i dodaje:

"Čim je otvorila vrata, usledio je šok! Na otiraču je stajalo štene nemačkog ovčara, ali to nije sve. Na ogrlici oko njegovog vrata bila je okačena ceduljica na kojoj je pisalo “Fotos”! Romana je pomislila je da se neko od njoj bliskih ljudi našalio, ali kada je malo bolje pogledala, po zgradi nikoga nije bilo. Ne shvatajući šta ju je snašlo, uvela je kuče u stan i odmah pozvala prijatelje, kojima je sve ispričala. Pošto nema nikakvo iskustvo sa kućnim ljubimcima, a ni vremena za njih, prijatelji su se ponudili da njima da kuče jer oni imaju lepo i veliko dvorište, što je i učinila. Kada je dovezla malog ovčara, pokazala je prijateljima ceduljicu na kojoj je pisalo “Fotos”, a oni su rekli da je verovatno ekscentrični Kipranin organizovao iznenađenje i tako joj poslao poruku da želi da ponovo budu zajedno" - zaključuje sagovornik, čije je navode potvrdila i pevačica.

"Tačno je da sam dobila malo kuče. Bila sam iznenađena i zatečena. Nisam ja nešto za kućne ljubimce. Volim životinje, ali nemam vremena za njih. Kuče sam na svu sreću udomila kod prijatelja koji imaju dvorište. Ne znam da li je to Fotosova ideja, ali ko god da je to uradio, vrlo je originalno i mogu vam reći da sam još u rebusu" - izjavila je Romana.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>