Region

Svet

Nati i Kristini Bekvalac poplavljen stan!

Taman što se nasmejana i srećna iz Novog Sada preselila u Beograd zajedno sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama i iznajmila luksuzan stan u centru Beograda, Nataša Bekvalac doživela je skoro nervni slom zbog štete koja je napravljena u trenutku kada niko nije bio u kući.

Nati i Kristini Bekvalac poplavljen stan!



Naime, Nata i Kristina su zbog poslovnih obaveza bile van stana u kasnim popodnevnim časovima kada im je javljeno da je ceo stan poplavljen i da se hitno vrate kući!

"Natašu je zvala drugarica koja živi u njihovom ulazu i rekla joj da hitno dođe kući jer je njen stan totalno poplavljen zbog cevi u zgradi koje su pukle. Pevačica je odmah sela u auto i kada je došla kući, poludela je. Nikoga naravno nije mogla da krivi jer je šteta napravljena sticajem nesrećnih okolnosti, ali joj to nije pomoglo da se smiri", priča za „Alo!“ izvor blizak Bekvalčevoj i dodaje da je Nataša odmah angažovala ljude koji će u najkraćem roku srediti njihov dom.

"Ubrzo je u stan došla i Kristina, pa su pozvale vodoinstalatere koji su ubrzo rešili problem, ali je šteta zbog poplave bila velika. Skupoceni nameštaj bio je uništen, a parket je na nekim delovima bio podignut. Šteta je bila procenjena na oko 10.000 evra, tako da su sestre Bekvalac bile primorane da odu u novu kupovinu. One se iznerviraju uvek u prvi mah, ali kasnije sve probleme leče osmehom", završio je naš izvor.

Autor: S.P.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>