Region

Svet

Nataša Bekvalac je priredila spektakl za pamćenje u Areni! (VIDEO)

Pevačica Nataša Bekvalac sinoć je priredila spektakl za pamćenje u beogradskoj Areni! Nataša je koncert, kojim obeležava 20 godina karijere, započela tako što je preletela preko cele Arene i pevala pesmu "Ja sam dobro".

Nataša Bekvalac je priredila spektakl za pamćenje u Areni! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Nakon što je sa Eminom Jahović otpevala duetske pesme "Gospodine" i "Muško više ne mogu", došao je red da se u Areni čuje i "Mala plava". Ovaj veliki hit koji je Nataša Bekvalac snimila sa Cobijem bio je njen povratnički singl nakon što je imala turbulentan period u životu, a publika je sa oduševljenjem pevala sa njom u glas.

 

Publika je sve vreme bila u transu dok su ove dve gracije vladale scenom kao niko do sada!


 

Mnogobrojne poznate ličnosti su uživale  u spektaklu koji je "mala plava" pripremila, ali oni najbitniji njoj su prvi došli - mama Mira i otac Dragoljub. Oni nisu želeli da daju izjave jer su, kako su rekli, veoma uzbuđeni i jedva čekaju da uđu u Arenu i da koncert počne.


 


Ništa ne bi moglo da prođe ni bez Natašine najstarije sestre Dragane Bekvalac, koja je zablistala, a osmeh i sreću nije skrivala.

Tu se našao i bivši zadrugar i pevač Savo Perović, zatim Sofija, ćerka Sonje Vuksanović i Željka Šašića, kao i manekenka Danijela Dimitrovska.



Tu su bili i voditeljka Snežana Dakić, jutjuber Andrija Jo, pevač Milan Stanković, pevačica Ana Sević, a nema sumnje da su svi oni kao i mnogobrojni fanovi uživali u spektaklu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>