Region

Svet

Nataša Bekvalac i Rasta su muzički jin i jang: Iz daleka! (VIDEO)

Nataša Bekvalac i Rasta su muzički jin i jang fenomenalno uklopljen u celinu! Dobrodošli u njihov crno-beli svet... Pesma i spot "Iz daleka"!

Nataša Bekvalac i Rasta su muzički jin i jang: Iz daleka! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
Dobrodošli u njihov crno-beli svet... Žanrovski,energetski,karijerno naizgled nespojivi, ali vezuju ih dve najbitnije reči u univerzumu SLOBODA i LJUBAV! Nataša i Rasta su muzički jin i jang fenomenalno uklopljen u celinu.

Balkaton gang sa Rastom na čelu i maestralnim Igorom Ostojićem Linkom je prilagodio muziku i tekst tako da se oboje osećaju komforno i slobodno još iz daleka.

Stefan Đurić Rasta i Nataša Bekvalac pre nekoliko dana objavili su zajedničku pesmu, a reper je sada ispričao kako je došlo do saradnje sa atraktivnom pevačicom:


To je stvarno najluđa priča. Nas dvoje smo bili u kontaktu i kao 'ajde da pravimo neku dobru muziku. Nismo konkretno znali šta ćemo, sedeli smo u studiju i slušali neke demoe koje imamo i bukvalno kad smo pustili tu pesmu, oboje smo shvatili da je to pesma za nas - rekao je Rasta u emisiji "Premijera".

On je dodao da je Nataša veliki profesionalac i da je oduševljen saradnjom sa njom.

- Mislim da mi je to jedan od najjačih dueta. Nataša je car i vredan radnik, ja ne mogu da opišem. Mi smo taj spot snimali 18 sati na plus 40, ja nisam čuo da se i jednom požalila i svaka joj čast na tome - rekao je reper.

U njegovim spotovima često se pojavljuju jahte, ali u privatnom životu ipak je, kaže, malo drugačije.

- Imam barku, volim da se družim sa ribarima, to je posebna stvar. S jahtom ne mogu da priđu tamo gde mi priđemo sa barkom, a i jahti mi je dosta u životu - kazao je Rasta u pomenutoj emisiji.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>