Region

Svet

Nataša Bekvalac: Pevanje je kao vožnja biciklom! (VIDEO)

Nataša Bekvalac o novom biznisu, otkrila kako će spektakularno proslaviti jubilarni rođendan! Pevačica se vratila svom poslu, pa je sinoć posle nekoliko meseci održala spektakularni nastup na jednom prestoničkom splavu. Pevanje je kao vožnja biciklom! 

Nataša Bekvalac: Pevanje je kao vožnja biciklom! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Iako kao i njene kolege, zbog pandemije nije mogla da nastupa duži vremenski period, Nataša kaže da nije imala tremu pred njen "povratnički" nastup.

- Pa to je kao vožnja biciklom, kao misliš: "Nisam dugo vozila". Ali kad sedneš, onda znaš da znaš - kaže Nataša.

S obirom na to da je već poznata kao veliki profesionalac, publika od pevačice uvek očekuje nešto drugačije. Međutim, kako ona kaže, nijedan njen nastup nije unapred isplaniran, već se uvek prepusti atmosferi i "leti na krilima energije".



 


Ova godina je Nataši Bekvalac donela mnogo jubileja, pa je tako 20 godina uspešne karijere proslavila prvim solističkim koncertom u "Štark areni", koji je bio pravi spektakl. Ono što je tek očekuje jeste i proslava 40. rođendana, koji je na nagovor prijatelja odlučila da proslavi na poseban način.

- Proslaviću ga spektakularno, ne zato što sam ga ja tako osmislila već zato što su me tako moji ljudi pogurali. Jedan moj drug mi je rekao da, kako budem proslavila taj 40. rođenadan, da će mi tako izgledati ostatak života i zbog toga imam ozbiljnu organizaciju. Biće pozvano 40 mojih najbližih i imaćemo jedan jako interesantan "White party" (prim. aut. zabava u belom) - otkrila je pevačica.


Kako je majka dve ćerke, Bekvalčeva nam je otkrila i kako je protekao 1. septembar u njenom domu i polazak njene starije ćerke Hane u novu školu.

- Ona je anksiozna potpuno, prvo zato što je tinjedžerka normalno. Sve joj je bezveze, hejtuje sve oko sebe, ali i između ostalog je to zato što je promenila školu pa je u fazi upoznavanja novih ljudi. Ja sam uvek za to da su promene dobrodošle, moja deca moraju biti naviknuta na brze promene u našem porodičnom životu - kaže Bekvalčeva.

Kao što je poznato, Nataša Bekvalac je odlučila da izdaje svoje imanje u Čeneju, pa smo je pitali o njenom novom biznisu.

- Ja moram da kažem, sve što generalno radim, radim sa ljudima. Ja sam okružena strašno pametnim i kreativnim ljudima. To mi je strašno pomoglo u životu. Često letim ne njihovim krilama, na njihovim idejama, ne samo muzika kada je u pitanju, nego i o ovome o čemu sad pričamo.To su njihove ideje, ja uvek imam samo dobar proizvod - rekla je Nata.

Na pitanje kako ide biznis, dala nam je kratak odgovor.

- Morate pitati njih. Mislim da su jako zadovoljni - rekla je pevačica za Telegraf.





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>