Region

Svet

Nataša Bekvalac: Nastup o kome svi pričaju! (VIDEO)

Pop zvezda Nataša Bekvalac nastupila je na sinoć održanoj dodeli MAC nagrada u Štark Areni, gde je tokom pet minuta izvela miks svojih najvećih hitova. Nastup o kome svi pričaju!

Nataša Bekvalac: Nastup o kome svi pričaju! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Pre nastupa, pevačica se na crvenom tepihu pojavila u haljini koja je na sebi imala simboličan natpis upućen ženama žrtvama nasilja:

 "Nisi sama."

Nataša Bekvalac je na scenu izašla noseći ogromni čelični krst na leđima, kao aluziju na novinske natpise koji godinama kruže o njoj, uz pesmu "Ponovo" u novom aranžmanu. Pevačica je ovom simbolikom želela da prikaže svoj život i način na koji je ljudi gledaju kroz karijeru dugu dvadeset godina.

Posle toga je krenuo fantastični deo, tokom koga je cela Arena bila na nogama! Nata je izvela hitove "Original" i "Mala plava", a u plesu i izvanrednom scenskom nastupu na sceni joj se pridružilo trideset igračica. A ako je suditi po komentarima na internetu, Nataša je spremna za veliki solistički koncert u Areni. Kako se šuška, ona će upravo to i učiniti da bi obeležila dvadeset godina karijere.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>