Zanimljivosti

Muzika

Vesti

poznati najnovije vesti - strana 17

Poznati lumpovali uz hitove Seke Aleksić (Foto)

Poznati lumpovali uz hitove Seke Aleksić (Foto)

Seka Aleksić, sinoć je pevala u poznatom prestoničkom klugu Magacin, a viđene su i brojne poznate ličnostiSeka je nastup započela kada je klub bio dubke pun i to pesmom "Kučka" sa novog albuma, a usledili su brojni njeni hitovi poput "Za ljubav mobilna", "Aspirin", "Soba 23", "Crno i zlatno", kao i one sa novog albuma "Lom" koji je nedavno objavila, a u drugom delu programa pevala je i hitove svojih kolega uz pomoć kolege iz benda Joce, koji je pevao sa njom pojedine pesme.

Pročitaj više

Kako poznati provode Uskrs?!

Kako poznati provode Uskrs?!

Vaskrs zvezde iz sveta glume, estrade i sporta uglavnom proslavljaju poštujući tradiciju i običaje vezane za jedan od dva najveća hrišćanska praznika.Dok najveći deo javnih ličnosti provodi uskrs u svom domu, okruženi njegovom toplinom i ljubavlju porodice, za pojedine pevače nema praznovanja, jer imaju unapred zakazane nastupe.

Pročitaj više

Sandra Obradović: Udajem se na jesen

Sandra Obradović: Udajem se na jesen

Bivša „farmerka“ i manekenka Sandra Obradović najavila je da se udaje 8. septembra. Ali nije želela da otkrije za koga. Ona je u emisiji „Tačno u podne s Marijom Lazić“ na Pinku sem svadbe najavila i da postaje modna kreatorka, kao i da planira duet sa Slobom Vasićem, sa kojim je bila u vezi.

Pročitaj više

>