Region

Svet

Koliko su Luna i Marko zaradili od njegovog hapšenja!

Marko Miljković i njegova supruga Luna Đogani vode popularan Jutjub kanal od kojeg ostvaruju značajan prihod. Koliko su Luna i Marko zaradili od njegovog hapšenja, pogledajte u nastavku.

Koliko su Luna i Marko zaradili od njegovog hapšenja! Foto: Printscreen Youtube/Blic






Marko Miljković, poznat kao jutjuber i bivši učesnik rijaliti programa, privođen je zbog sukoba sa komšijama. Nakon šest sati saslušanja, pušten je na slobodu. Marko i njegova supruga Luna Đogani vode popularan Jutjub kanal iz kojeg ostvaruju značajan prihod.

Njihov odnos je bio često turbulentan, a svoj privatni život su stavili pred javnost prvo kroz učešće u rijaliti programima, a zatim putem Jutjuba, gde zarađuju od deljenja sadržaja. Gledaoci su imali priliku da prate sve aspekte njihovog odnosa kroz video zapise, što je doprinelo popularnosti njihovog kanala.

Pre nego što je priveden, Marko je snimio video u svom stanu nakon dolaska policije, koji je podeljen na Jutjubu i već ima stotine hiljada pregleda. Čak i dok je bio u pritvoru, zarađivao je pasivno od platforme, prenosi Hype.

U poslednjem videu na svom kanalu, Marko je istakao da je komšija sa sprata iznad nesavesno prosipao smeće po njegovoj terasi, zbog čega je odlučio da mu uzvrati tako što će baciti jaja na njegov stan.

Što se tiče zarade, prema zvaničnom sajtu koji prati zaradu jutjubera, Marko Miljković i Luna Đogani su zaradili 375 evra od pregleda u poslednjih sedam dana. Procena celokupne vrednosti njihovog kanala kreće se između 36.000 i 217.000 evra.




Printscreen ba.youtubers.me/siktertube/youtube

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>