Region

Svet

Roditelji Barbare Bobak brutalno o Darku Laziću! (VIDEO)

Pevačica Barbara Bobak je na svoju promociju došla u kočijama, a prisutni su bili i njeni roditelji, kao brat. Na pitanje o Darku Laziću , odgovorili su brutalno...

Roditelji Barbare Bobak brutalno o Darku Laziću! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Blic



Roditelji Barbare Bobak su došli na promociju njenih novih pesama puni uzbuđenja. Nisu krili radost zbog izlaska pesama, a posebno im se svidela balada "Haos", iako nisu uticali na Barbarin izbor pesama. 

Kada su ih pitali za Barbarinog bivšeg dečka, Darka Lazića, rekli su samo da on nije bio zet, ali da bi ostao da je trebao. Nisu želeli da detaljišu dalje o njemu.

Barbarin brat je takođe bio prisutan da podrži sestru i izrazio je ponos zbog njenog uspeha. Rekao je da mu je Darko Lazić okej. 

Barbara je objavila svoj prvenac "Barbarizam", koji je postigao veliki uspeh na Jutjubu već u prvih dva sata.

Na samom početku promocije, Barbara je objasnila zašto je došla u kočijama.


"Volim svoju Vojvodinu i moj Novi Sad. Ovo je realna predstava mene, mog karaktera, svega onoga što ja volim. Čuju se tamburaši u pozadini, na salašu smo… Nadam se da vam je lepo kao i meni."- priča Barbara Bobak pa dodaje:

"Plan je bio da izađu četiri pesme, ali se onda pojavila Sara Milutinović sa svojim demo snimkom koji nas je sve oborio sa nogu. Zato smo odlučili da ipak bude pet komada. Mnogo je više po mom ukusu drugi deo albuma iako volim i prvi."







@barbara.bobak Cujemo se na 06X XX X XXXX ❤️ #barbarabobak #barbarinapricaonica #barbarizam #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #balkan #music #viral #goviral ♬ original sound - Barbara Bobak

Pesma "Haos" je izazvala pravu buru na internetu, ali Barbara kaže da ne prati broj pregleda i ne plaća promociju na platformama:

"Rekla sam da želim da imam samo organske preglede, bez reklama. Kada sam htela da objavim fotke sa promocije nisam mogla, dva sata mi je zablokirao Instagram profil koliko su me svi tagovali, nisam mogla svoje sopstvene pesme da objavim na svom sopstvenom profilu."

Barbara je rekla da su joj među prvima na novom albumu čestitale Aleksandra Prijović i Tea Tairović.




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>