Region

Svet

Spremna za Uskrs: Nataša Bekvalac ofarbala jaja!

Nataša Bekvalac je spremna za Vaskrs! Naime, pop zvezdu smo uslikali kako iz automobila vadi jaja. I moramo reći da nas je njihova veličina veoma iznenadila. Dva ogromna šarena jaja Nata je iznela iz gepeka i sa njima se uputila ka ulazu u jedan beogradski muzički studio.

Spremna za Uskrs: Nataša Bekvalac ofarbala jaja!



Naš fotograf se slučajno našao na ulici i ugledao jednu od najlepših Novosađanki kako ulazi na parking. Taman kada smo pomislili da će to biti sasvim običan paparaco, Nataša nas je iznenadila. Iako su joj ruke bile pune posla, odnosno ogromnih jaja, pevačica je uspela da zatvori gepek i da zaključa automobil i zaputi se ka vratima zgrade.

Sudeći po fotografiji, Bekvalčeva je veoma zadovoljna kupljenim stvarima, pa se prošetala ulicom noseći u rukama jedno zeleno i jedno šareno jaje. Kako su ova jaja više za ukras nego za tucanje, verujemo da će se njena ćerkica Hana najviše obradovati. Em jaja neće biti polupana, em će im ostati za uspomenu.

Popularna pevačica je ponovo pokazala da stiže na sve strane. Trenutno snima novi singl, priprema album, a uspela je da nađe vremena i da sve organizuje za uskršnje popodne, koje će provesti sa ćerkicom. Verujemo da će divno ukrašena jaja biti odlična dekoracija u njihovom domu, piše Alo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>