Svet

Region

Zauvek je utihnuo anđeoski glas Vitni Hjuston (Video)

Još jedan vrsni umetnik nas je zauvek napustio. U svojoj 48.godini umrla je Vitni Hjuston. Njen PR Kristen Foster je potvrdila informaciju da je pevačica umrla, ali se još uvek u javnost ne iznose detalji. Zna se da je smrt nastupila iznenada i proglašena je u 3:55 po lokalnom vremenu, a pevačica je nađena u sobi "Beverli Hilton hotela", gde je bila smeštena.

Zauvek je utihnuo anđeoski glas Vitni Hjuston (Video)



Iz hitne pomoći Beverli Hilsa kažu da su dobili poziv da dođu u hotel oko 3:30. Pevačica po njihovom dolasku nije bila u svesnom stanju. Nakon dvadesetominutnog neuspešnog oživljavanja proglasili su da je umrla.

I domaće zvezde tuguju za Vitni Hjuston (Video)
Saučešće porodici stiže sa svih strana sveta. Svi koji su čuli ovu tužnu vest u neverici su da nas je napustila jedna od najboljih pevačica u muzičkoj istoriji.

Vitni Elizabet Hjuston, rođena je u Nju Džerziju 9.avgusta 1963.godine. U srodstvu sa nekoliko poznatih pevačica, poput njene majke Cissy Hjuston, rođake Diane Vorvik i kume Arete Frenklin, Hjuston je počela pevati sa jedanaest godina u dečjem gospel horu. Kasnije je počela nastupati s majkom i drugim pevačima, kao što su Lui Ravls, Čaka Kan i Bil Lasvel.

Nakon što je kratko radila kao model i glumica, Houston je 1985. izdala svoj prvi album, Whitney Houston, koji je postao najprodavaniji debi album neke pevačice. Njen drugi studijski album, Whitney iz 1987., postao je prvi album neke pevačice koji je debitovao na broju jedan Bilbordove liste albuma. Osvojila je više Grammy nagrada, uključujući onaj za album i pesmu godine.

Podsetimo se nekih hitova Vitni Hjuston.










Autor: Sokol Vuk®

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>