Region

Svet

Jelena Karleuša: Sudjenje sa Cecom je uvreda (Video)

Prvo zakazano ročište dve najpopularnije, a zavađene pevačice u Srbiji juče nije održano, ali tužena Jelena Karleuša ipak je iskoristila pojavljivanje u Prvom osnovnom sudu u Beogradu da istakne da je povlačenje po sudu sa tužiljom Svetlanom Ražnatović uvreda za nju!

Jelena Karleuša: Sudjenje sa Cecom je uvreda (Video)



Naime, Ceca je pre nekoliko meseci tužila JK, uvređena beleškom koju je pop diva postavila na "fejsbuku“ u novembru prošle godine. Međutim, Ražnatovićeva se juče nije ni pojavila na sudu, dok je tužena stigla u pratnji advokata Zorana Ateljevića, majke Divne i PR menadžera Zorana Birtaševića i odmah se obratila novinarima:

"Dobro jutro, kako ste? Meni najteže pada ovo smrzavanje jutros, a vama?"

 Zbog odsustva tužilje, Karleušin advokat je tražio, a sudija Božidar Vasić prihvatio da se glavni pretres odloži, jer je neophodno suočavanje Cece i Jelene. Kao razlog za nepojavljivanje svoje klijentkinje, advokat Miša Petrovski naveo je upravo činjenicu da je Ceca na odsluženju kazne u svojoj kući, koja se okončava 23. februara naredne godine. Nakon toga je glavni pretres zakazan za 21. mart 2012.

"Pitajte Cecu zašto nije došla!" - rekla je Jelena novinarima, a potom ušla u svoj automobil i odvezla se. Međutim, opširniji komentar dao nam je njen PR menadžer Zoran Birtašević.

"Jelena se uredno odazvala pozivu, što nije slučaj sa drugom stranom. Ona je osoba koja je uvek bila na strani zakona, pošten građanin ove zemlje, istaknuta javna ličnost i supruga i majka dvoje dece. Zbog toga joj je vrlo stalo da se čitava ova farsa što pre završi. Povlačenje po sudu sa Svetlanom Ražnatović, koja ima probleme sa zakonom, i biografiju koju svi znaju, predstavlja uvredu za Jelenu" - stoji u Birtaševićevom saopštenju.



Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>