TV Show

Parovi

Mensur Ajdarpašić: Anđelo je muškog pola ali nije muškarac!

Bivši učesnik rijaliti "Elita 7" Mensur Ajdaršaćić, žestoko je opleo po Rankoviću gostujući u jednoj emisiji. Anđelo je muškog pola ali nije muškarac, smatra Mensur između ostalog. Pogledajte kakve je još izjave dao o istopolnim vezama ali i o tome da li u Beloj kući postoji pravi muškarac.

Mensur Ajdarpašić: Anđelo je muškog pola ali nije muškarac! Foto: Printscreen Instagram





U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje na programu televizije Hype svake subote u 12h, ali i na youtube kanalu Hype tv u 19h, novinarke Arsić ugostile su Mensura Ajdarpašića, koji je sam procenio da je ova emisija njegovo najbolje gostovanje ikada.



Ajdarpašić je u emisiji komentarisao sve aktuelnosti i bez zadršake pričao o sukobu sa Stefanom Karićem, izneo svoje mišljenje o Anželu Rankoviću i vezi koju ima sa Anitom Stanojlović, a nije imao dlake na jeziku ni kada su u pitanju Janjuš i Aneli.



O vezi Matore i Anite, Mensur kaže:

"Mislim da Anita nije zaljubljena u Matoru, ali nije ravnodušna. Mislim da je sve neko to unapred isplanirao i da je zato sad sve ovako. Ništa ne bi bilo toliko prepumpano da nije u pitanju gej veza. Ja smatram da nemaju neki odjek, ali dobro."- kaže Ajdarpašić pa dodaje:


"Ja ne podrzavam istopolne veze, meni je to strašno! Mislim da većina, naglašavam, većina ne podržava takve odnose. Javno mnjenje to ne podržava."



Kada je u pitanju veza Anđela Rankovića i Anite Stanojlović tu nema dilumu:


" Ja smatram da bi vezu između Anite i Anđela mogao da rasturi jedan ozbiljan mangup, šmeker, pravi muškarac, kada bi se umešao."


Da li smatraš da sada u rijalitiju postoji pravi muškarac, glasilo je pitanje:

"Ne" – kratak je bio Mensur u emisiji ShowBliz, a na pitanje da li smatra da je Anđelo pravi muškarac, on je dao zanimljiv odgovor:


"On jeste muškog pola, ali frajer ili mangup, muškarac, pa ne znam."



Kada je u pitanju Stefan Karić, Mensur objašnjava:

"Mi smo se družili i bili smo mnogo dobri. I dalje nismo loši, ali ne družimo se kao pre. I šta sada ja treba za njega da pričam svašta i što nije i što jeste." – počeo je Mensur, a šta je sve rekao, pogledajte u emisiji:



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/hype


>