Parovi

Farma

Ivan Marinković mesecima mučen! Verenica mu umalo odgrizla nos!

Ivan Marinković je navodno mesecima mučen! Verenica Jelena Ilić, mu umalo odgrizla nos! Dok je plakao ona se smejala i pitala ga da li želi još...

Ivan Marinković mesecima mučen! Verenica mu umalo odgrizla nos! Screenshoot/Instagram

Marinkovića je verenica navodno mučila mesecima, a sinoć ga je napala makazama. 

Njen nekadašnji prijatelj tvrdi da će ga ona "ubiti ako ostane sa njom". Jelenin bivši prijatelj tvrdi da ona navodno ima ozbiljne psihičke probleme.


- Jelena ima teške psihičke probleme. Ona je u spoljašnjem svetu poznata po tome što je svakog svog dečka tukla, maltretirala i navodila na užasne stvari. Imala je jednog sa kojim je bila pola godine, šta je ona njemu radila... Skidao joj je zvezde sa neba, bio najbolji momak na svetu, a ona ga umalo nije ubila. 


Naime, tokom jedne svađe gađala ga je punom flašom vina u glavu. Pogodila ga je nezgodno i on je zadobio naprsnuće lobanje, potres mozga i život mu je visio o koncu. Jelena nije pokazala trunku kajanja. Dok je on bio u bolnici, ona je prijateljicama rekla kako ga je odalamila i kako je jaukao i plakao, a ona osećala moć jer mu je život zavisio od njenog poziva Hitnoj pomoći, koju je pozvala tek kada je videla da obimno krvari - tvrdi izvor za "Espreso".


- Ivan Marinković je sada njena žrtva, predmet njene bolesne mašte. Počela je da mu pravi pakao od života, malo pomalo i ona će njega ubiti ako ne pobegne od nje. Videla je da on može dosta da trpi, da toleriše njene užasne stvari. Nju loži da ispituje koliko bola neko može da podnese. Jelena je Ivanu umalo odgrizla pola nosa. 


Nakon toga ga je udarala šakama po rukama i napravila mu modrice koje su ravne saobraćajkama. Lice mu je prekriveno ogrebotinama, koje su duboke i ostavljaju ožiljke. Dok je Ivan plakao sa krvavim nosem i izgrebanim licem da mu donesu alkohol, Jelena se smejala od zadovoljstva i pitala ga da li želi još. Ukoliko se ovaj rijaliti uskoro ne završi, Jelena neće stati sa ispitivanjem koliko Ivan može da podnese maltretiranja - govori izvor koji je navodno bio blizak sa ovim parom.


Jelena i Ivan Marinković su zgrožavali naciju godinama i ponašanjem u rijalitiju "Parovi". Ona ga je redovno zlostavljala, šamarala, maltretirala i pravila mu ožiljke.


Nakon ovog incidenta se oglasila Jelena i otkrila sve detalje, i šokirala izjavom: 

- Morate čoveka da pitate šta mu je bilo. Sve mi je simpatično, nas dvoje umiremo oboje, oboje smo na samrti, eto tako stavite. Čovek se povredio, ali šta je stvarno bilo morate tog čoveka da pitate, evo ga pored mene i ne zanima me više da pričam o tome ako on neće da kaze, stalno je ovako - rekla je Jelena Ilić za portal Republika.rs.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/espreso.co.rs

Povezane vesti:


>