TV Show

Parovi

Milica Kemez i Bora Santana prva izjava nakon venčanja! (VIDEO)

Par koji se upoznao u rijalitiju "Zadruga" i nastavio svoju ljubav i u spoljnom svetu danas je izgovorio sudbonosno "da". Milica Kemez i Bora Santana prva izjava nakon venčanja!

Milica Kemez i Bora Santana prva izjava nakon venčanja! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Hype TV

Milica Kemez i Bora Santana su elegantno zaplesali uz pesmu Ace Lukasa i Dragane Mirković "Sad i zauvek". Oboje su priznali da su osećali veliku tremu, a Bora je takođe izrazio svoje misli o Tei Tairović.  Nakon toga, bivši učesnici rijalitija su otvoreno priznali da su bili i uplašeni...


"Sve je bila njena ideja, danas je posebno naš dan i posebno smo se pripremili. Ona je u venčanici, ali ja sam na njenu inicijativu se drugačije obukao. Nije bilo lako organizovati svadbu, želimo svima da udovoljimo i jedva čekam da se svi skupe i da bude to kako treba. Stvarno smo zadovoljni. Kolege su nam sve stigle što je najbitnije." – rekao je Bora Santana, a Milica se nadovezala:

"Sve je nadmašilo očekivanja, malo nam je venčanica pravila problem tokom prvog plesa. Istina je da sam ja kreirala venčanicu, crtala sam je jedno godinu dana. Nije klasična, ispalo je baš kako sam ja želela, odelo je isto unikantno. Zaista mislim da je svetski obučen." - smatra Milica Kemez.


Santana je zatim prokomentarisao Teu Tairović:


"Tea je karijeru započela sa mnom i tokom mog boravka u Zadruzi mi je pevala na slavljima. Milica je izrazila želju da Tea dođe na svadbu, ako dođe dobro je došla, ako ne njoj na obraz." – poručio je Bora koji je još istakao da bi voleo da dobije ćerku, dok je njegova supruga Milica Kemez rekla da želi blizance. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>