Region

Svet

Region

Zvezda serije KALKANSKI KRUGOVI otkrila zbog čega se plašila Žarka Lauševića

Mlada glumica Ivana Zečević otvoreno deli svoje iskustvo sa snimanja treće i poslednje sezone serije "Kalkanski krugovi", koja je nedavno stigla na male ekrane. 

Zvezda serije KALKANSKI KRUGOVI otkrila zbog čega se plašila Žarka Lauševića Foto: Printsreen Youtube/RTS



Ivana ističe da je bila jako uzbuđena, ali i nervozna kada je saznala da će joj partner u seriji biti niko drugi do legendarni Žarko Laušević. Ipak, kako kaže, susret sa legendarnim glumcem je bio prekretnica u njenom profesionalnom putu.

" Tada sam se strašno uplašila, sve dok ga nije upoznala . Te probe i ceo proces su nešto najtoplije što sam doživela u ovom poslu", rekla je Ivana za Tanjug, otkrivajući da je srećom strah brzo zamenila uzbuđenjem i inspiracijom.


Foto: Firefly productions

Serija "Kalkanski krugovi" već od samog starta osvaja srca publike kombinacijom urbanog i ruralnog, teško sagledavajući granice između svetova. U ulozi glavne junakinje, Ivana tumači lik Mione, čije avanture otkrivaju tajne misterioznog mesta zvanog Dol.

Ivana ističe da je rad na seriji bio olakšan zahvaljujući fantastičnim rediteljima i scenarijima, ali i sjajnoj glumačkoj ekipi koja je zajedno sa njom odradila izuzetan posao. Sada, dok se nova sezona "Kalkanskih krugova" prikazuje, Ivana istovremeno radi na još jednom izazovnom projektu - seriji "U klinču", obećavajući još više uzbuđenja i nezaboravnih trenutaka na malim ekranima.

Njen put u svetu glume je tek započeo, ali već sada je jasno da Ivana Zečević ima sve potrebne kvalitete da postane neizostavan deo domaće i internacionalne filmske scene. Sa podrškom porodice i željom da igra sve što ima smisla i što može da unapredi njen glumački put, budućnost ove talentovane glumice izgleda sjajno.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>