Style

Ljubav

Mesečni horoskop za maj: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Ovog meseca biće svega, planete će se malo poigrati, a snovi će se ostvarivati onim hrabrijima. Evo šta vam donosi mesečni horoskop za maj 2024. godine ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica!

Mesečni horoskop za maj: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Pixabay





Horoskop za maj mesec Ovnovima predviđa promene, Bik će ljubav videti drugim očima, Blizanci su pomalo uspavani, Rak mora težiti ka otvorenijoj komunikaciji, Lav može očekivati iznenađenja na polju ljubavi, Devica menja stara verovanja i započinje nova putovanja...


OVAN - mesečni horoskop za maj:

Možete li da verujete da je već maj, Ovnovi? Ulazite u mesec sa ozbiljnim kosmičkim blagoslovima. Možeš privući nekoliko dodatnih obožavalaca tokom ovog perioda. Ovo je takođe vreme koje je kosmički usklađeno da se fokusiraš na svoj izgled. Promeni garderobu, skrati kosu, ili čak uradi tetovažu.


LJUBAV:
Budi pažljiv/a da se ne preopteretiš. Ovaj ciklus donosi neke od najklasičnijih značenja - nesporazume, propuštene veze, tehničke smetnje i ljude iz naše prošlosti. Tako da, mogu se pojaviti i stare ljubavi ali to ne znači da ih treba prigrliti kao da se u prošlosti ništa nije dogodilo.


POSAO:
Možeš primiti vesti koje se odnose na tvoje finansije ili možda priliku za posao. Moglo bi ti se činiti kao da se pojavljuju iznenada, što može biti malo destabilizirajuće. Sektor prihoda tvog natalnog horoskopa doživljava veliki preokret. Ako si razmišljao/la o traženju povišice, maj je vreme.


ZDRAVLJE:
Potrebno je zaštititi se od stresa, jer to može dovesti do poremećaja metaboličkih procesa i, kao rezultat, do povećanja telesne težine.  Ne možete stalno živeti u užurbanom režimu, morate znati kako da se opustite.




BIK  - mesečni horoskop za maj:


Srećan rođendan, Bikovi! Nakon svih promena koje je april doneo, spreman si da usporiš. Mesec počinje tako što tražiš samoću 2. maja. Par dana kasnije, 5. maja, suočavaš se sa još jednim iznenađenjem. Ako se osećaš suzdržano i ograničeno, vreme je da se oslobodiš. Slušaj svoj instinkt. Tvoja intuicija ti šalje poruke o tome kako dalje.



LJUBAV:
Osećanje izvan zone komfora zapravo može biti dobra stvar. Samo kada se trudimo za nečim, možemo rasti. Da, možda ćeš se suočiti sa izazovima - ali tokom tvog solarnog povratka, bićeš srećan/a znajući da ne samo da stariš, već sazrevaš. I ljubav ćeš "videti" drugim očima.


POSAO:
Obrati posebnu pažnju na svoje finansije 10. maja. Planeta komunikacije može doneti zakašnjene računa ili planova za plaćanje koje smo zaboravili. Posveti dodatno vreme svom budžetu, kako ne bu došlo do nepotrebnih tenzija.


ZDRAVLJE:
Zapamti, važnije je postaviti sebi prava pitanja o svojoj budućnosti nego pronaći odgovore iz udžbenika. Posveti se sebi, radi na sebi, voli sebe.




BLIZANCI - mesečni horoskop za maj:


Ako osećaš da jednostavno želiš da prođeš neprimećeno ili da ostaneš u uspavanom stanju iz kojeg se ne možeš probuditi tokom prvog dela meseca, gomila planeta u tvojoj zoni snova i podsvesti će to objasniti.


LJUBAV:
Vaši prijatelji, romantične avanture i poslovni partneri na neki način moraju vas inspirisati, ili bar naterati da se smejete dok ne "iskašljete pluća." A šta će biti posle, odlučićete sami. Od vaših odluka dosta zavisi kome ćete se prikloniti, koga ćete odstraniti iz vašeg života i slično.


POSAO:
Pripremi se za putovanje rasta i transformacije. Kako mesec počinje Venerom u kvadratu sa Plutonom 1. maja, osetićeš pritisak da se suočiš sa svojim ograničavajućim verovanjima direktno. Ostanite verni sebi i prihvatite svoj buntovni duh.


ZDRAVLJE:
Da biste bili zadovoljni i ispunjeni i zdravi prihvatite priliku za rast i transformaciju dok plovite kroz radosti ljubavi i samootkrivanja.





Foto: Pixabay



RAK - mesečni horoskop za maj:

Snažno verujući u sebe i svoje sposobnosti, možeš usredsrediti svoje ciljeve i ambicije u kontekstu stvarnosti, istovremeno donoseći odlučne korake ka ostvarenju svojih strasti. Ovo je idealan trenutak za izražavanje svojih ideja ili traženje novih prilika u karijeri. Kad pristupiš situaciji s jasnoćom i hrabrošću, otvaraš vrata za postizanje svojih ciljeva i ostvarivanje svojih želja.

LJUBAV:
Emocije mogu biti jake, posebno u profesionalnim mrežama ili prijateljstvima, što može dovesti do neočekivanih svađa ako se ne obradi pažljivo. Budite svesni svojih osećanja i težite ka otvorenoj, iskrenoj komunikaciji kako bi graciozno plovili u ovom periodu.



POSAO:
Možeš ostvariti nove ciljeve, vreme je idealno da ostvariš svoje snove kada je u pitanju karijera ali vodi računa da na tom putu ostaneš čistog obraza i bez griže savesti.



ZDRAVLJE:
Iskoristi ovu priliku da se brineš o svom telu i oslobodiš bilo kakvih tereta koji te svakodnevno opterećuju. Oživi svoju povezanost uma, tela i duha kroz rad na otpuštanju, dopuštajući sebi da otpustiš ono što više ne služi tebi u tvojoj neposrednoj okolini.




LAV - mesečni horoskop za maj:


Sve oči su uprte u vas i vaš sledeći potez u karijeri - poslovnom životu. Mesec počinje Venerom u kvadratu sa Plutonom 1. maja, povećavajući pritisak u tvojim romantičnim ili profesionalnim partnerstvima. 



LJUBAV:
Prihvatite neočekivane stvari, bilo da je to podizanje samopouzdanja, završetak projekta, ili čak vest o trudnoći. Neki od pripadnika znaka mogu započeti nove ljubevne avanute bez prekidanja predhodne veze. Brakovi se mogu lako rasturiti u ovom periodu.


POSAO:
Otvorenošću ka preuzimanju rizika i inovativnim pristupom možete doživeti značajan napredak u svojoj karijeri. Ključ je u spremnosti da izađete izvan ustaljenih okvira i predstavite ideje koje do sada možda niko nije razmatrao. Ovo je prilika da se istaknete kao lider u svom polju, prepoznatljiv po originalnosti i hrabrosti. Kada se usudite da budete drugačiji i da ponudite nešto novo, otvarate put ka inovaciji i mogućnostima koje mogu transformisati kako vašu karijeru, tako i industriju u kojoj radite. Naravno, odluka je na vama da prepoznate ovu priliku i da se odvažite na korak ka napretku i izazovima koje donosi.


ZDRAVLJE:
Imaćete dovoljno energije maja meseca, dobro je iskoristite ali se ne preopterećujte.




DEVICA - mesečni horoskop za maj:


Ono u šta ste verovali počinje da dobija novi oblik. Razmislite o tome da promenite stara verovanja i započnete putovanje ka proširenju principa svog života. Sanjajte velike snove i zapitajte se: koji je najveći doprinos koji želite da ostavite okolini? U pitanju je istraživanje novih perspektiva, prihvatanje promena i otkrivanje svojih jedinstvenih darova.


LJUBAV:
Ovog meseca, samci bi trebalo da budu oprezni da ne otkrivaju previše o sebi prebrzo. Prošle emotivne povrede mogu se ponovo pojaviti, ali to je prilika da se konačno suočite s njima i izlečite. Budite otvoreni za potencijalne ljubavne partnere koji mogu privući vašu pažnju. Za parove, važno je da budete pažljivi kako se sitni problemi ne bi pretvorili u veće nesuglasice. Bez obzira na izazove, vaše sanjano putovanje može postati stvarnost.


POSAO:
Ovog meseca, mogli biste sklopiti dugo očekivan dogovor u vezi sa zemljištem ili nekretninom. Međutim, budite oprezni pri velikim kupovinama, jer se troškovi mogu neočekivano povećati. Prošle investicije mogu početi pokazivati profitabilne povrate, što vam omogućava da donosite pametne finansijske odluke. Takođe, mogli biste videti dodatni prihod iz različitih izvora gde ste uložili svoje veštine ili napore.

ZDRAVLJE:
Ovog meseca, ako ste zapostavili svoje zdravlje, sada je pravo vreme da se vratite tome. Pazite na probleme sa varenjem ili cirkulacijom - mogu se pojaviti. Ne forsirajte se previše tokom treninga, posebno ako imate probleme sa grudima, kičmom ili kolenima. Pazite da pravilno koristite dodatke ishrani i da ni u čemu ne preterujete.

Drugi deo mesečnog HOROSKOPA za MAJ!


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Dnevni horoskop OVDE
Čitajte nas na GOOGLE VESTIMA.
 

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>