Region

Svet

Nataša se seli za Beograd zbog Dače?!

Pevačica Nataša Bekvalac izjavila je pred velikim brojem svojih fanova prošlog četvrtka da se seli u Beograd

Nataša se seli za Beograd zbog Dače?!



Toj odluci svakako doprinose i svi njeni poslovi koji je vezuju isključivo za srpsku prestonicu. Međutim, kako „Alo!” saznaje, razlog za ovakvu njenu odluku je i informacija da se u Beograd vraća i njen bivši suprug Danilo Ikodinović.

"Dugo već razmišljam o tome da li da se preselim u Beograd. Sada sam definitivno odlučila da hoću" - izjavila je Nata pred prepunim beogradskim klubom "Kolektiv“, gde je pevala prošlog četvrtka, a izvor blizak pevačici tvrdi da ta odluka ima veze sa povratkom njenog bivšeg supruga u rodni grad.

"S obzirom na to da Danilo razmišlja da proda kafanu i vrati se u Beograd, u kojem i Nataša provodi najviše vremena, pevačica se odlučila na isti korak. Svakako bi bilo teško da on živi ovde, a ona u Novom Sadu, jer bi mala Hana u tom slučaju morala da putuje od jednog do drugog roditelja. Pa čak i za Natašu predstavlja problem neprestano kretanje na relaciji Novi Sad - Beograd i ona je teška srca donela odluku jer smatra da je to za dobrobit cele porodice. Iako je poslovi, a uskoro i bivši suprug, na neki način vezuju za Beograd, u Novom Sadu su njeni roditelji i sestre, no bar za sada, smatra da je selidba u prestonicu najracionalnije rešenje"- tvrdi izvor blizak Nataši Bekvalac.

Izvor: Alo
 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>