Region

Svet

Jelena Rozga umesto Lepe Brene u Tesnoj koži

Pevačica Jelena Rozga prihvatila je da se pojavi u nastavku filma "Tesna koža". Jelena će u filmu glumiti samu sebe, kao što su u prethodnim delovima to uradile Lepa Brena, Zorica Markvić, Suzana Perović i Snežana Babić Sneki.

Jelena Rozga umesto Lepe Brene u Tesnoj koži



Priča prati svakodnevnicu porodice Pantić, a Jelena je otkrila kako je došlo do saradnje između nje i šta očekuje od snimanja filma.

"Producentska kuća me pozvala na razgovor, gledali su moje nastupe na YouTubeu, pogotovo ove poslednje, dokumentarac koji sam radila o svojim početcima i obavili smo prvi razgovor. Nakon njega su rekli da me definitivno žele u filmu, svidela sam im se. Rekli su da sam normalna i simpatična, a meni je to super. Ja glumim Jelenu Rozgu, sebe, dete iz Splita. Ljudi će me upoznati kakvu me još ne znaju, Jelenu sa porodicom, prijateljima, što je meni baš super", izjavila je Rozga i dodala:

"Nemam tremu zbog toga jer ću sa snimanjem početi tek sredinom januara , pre ne mogu zbog obaveza. U decembru idem na turneju, a dobro ću se pripremiti za sve. Dobila sam scenario, a planiram stvarno temeljno sve da pripremim. Puno će mi pomoći ekipa filma i, nadam se, glumci. Potrudiću se, dati sve od sebe da to bude "kako Bog zapoveda" - zaključila je Jelena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>