Region

Svet

Sladja Delibašić: Zimi više uživam u seksu

Slađana Delibašić priprema se da krene na zimovanje sa svojim ćerkama Silvijom i Marinelom. Pored zimskih čarolija, pevačica je otkrila u čemu još uživa tokom zime.

Sladja Delibašić: Zimi više uživam u seksu



"Iako mnogi misle obrnuto, meni leto nije idealno vreme za seks - kaže ona. - Više volim zimu, odgovara mi recimo kad je napolju hladno, a vi ste unutra u toplom, pored kamina, i sa onim koga volite. A leti - sunce, sparina, preznojavanje, užas. Možda negde uz vodu, na moru, jeste prijatnije, ali u gradovima baš i nije. Možda bi bilo dobro da bude večito leto zbog laganije garderobe, inače sam više za zimu, više mi prija" - izjavila je Slađa i dodala:

"Ne patim od toga da pored mene mora da bude muškarac sa kojim sam u vezi i sa kojim moram da se viđam svaki dan, ali kad god osetim da mi je potreban muškarac hoću da je on tu i da može da mi pruži ljubav. Muškarcima koje sam imala pored sebe smetalo je, recimo, što nisam ljubomorna, pa su se pitali i da li ih zaista volim. Ja volim, ali ne želim da smaram partnera. Međutim, možda je u pitanju i neka moja sigurnost, koliko verujem u sebe i koliko sam žena koja stvarno može da pruži sve i u svakom pogledu. I kao domaćica, i kao majka, i ljubavnica i žena u krevetu..." - zaključila je pevačica.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>