Region

Svet

Jelena Rozga: Tačno je da sam zaljubljena u mladjeg muškarca (Video)

Sinoć, u emisiji "Ami Gi Šou", planirani gost Duško Korać nije je pojavio jer mu nije dozvolio RTS. Ognjen Amidžić, voditelj ovog šoua, otkrio je razloge što je gost otkazao svoje učešće:

Jelena Rozga: Tačno je da sam zaljubljena u mladjeg muškarca (Video)



"Duško je morao da otkaže jer mu njegova kuća još uvek ne da da gostuje kod mene. Nadam se da će se to uskoro rešiti."

Emisija je počela tako što je Ognjen rekao da je njegova emisija kao Kinder jaje, prepuna iznenađenja što se i desilo! Prvi gost bila je Jelena Rozga, koja se u Pinkovom studiju pojavila u crnoj kratkoj haljini sa štiklama od čak 16 centimetara. Ona je najavila svoj koncert u Beogradu:

"Ovog leta sam imala 38 koncerata, uglavnom po Dalmaciji, ali se veoma radujem koncert u Sava Centru koji će biti 11. novembra. Biće to noć za pamćenje", rekla je Jelena, te otkrila da je profesiju balerine napustila zbog ponude Magazina, koju nije mogla da odbije.

Takođe, u emisiji je premijerno prikazan spot za pesmu "Razmažena", koji prikazuje Jelenu kao odbeglu mladu - na venčanju pevačice i njenog zamišljenog izabranika, mladu hvata panika, te beži. Jelena je priznala da ni u stvarnom životu nije spremna za udaju: "Jesam srećno zaljubljena, i jeste mlađi par godina od mene, ali svadbe neće biti bar tri, četiri godine."

Naravno, dotakli su se i teme manijaka, koji je poslednjih meseci proganjao hrvatsku pevačicu:

"Istina je da me je proganjao manijak. U jednom trenutku mi je mama rekla: "Hvala Bogu da putuješ", jer nisam bila toliko često u Splitu. Dolazio je na moja vrata, i govorio kako sam mu ja devojka, kako smo rođeni jedno za drugo. Prijavila sam ga policiji koja ga je pustila posle izjave, jer me nije napao", rekla je Jelena.



Izvor: Puls

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>