Region

Svet

Najmladja ćerka Luisa ne zna da joj je tata poginuo

Najmlađa ćerka tragično nastradalog pevača Luisa Ela Mita još uvek ne zna da svog tatu nikada više neće videti, kaže baštovan poznatog pevača Dragoslav Pavlović.

Najmladja ćerka Luisa ne zna da joj je tata poginuo



"Odveli su je u komšiluk, da je zaštite od trauma" - uzjavio je vidno potresen Dragoslav.

Supruga poznatog pevača Silvana za nesreću je saznala iz medija.

"U kući je skoro cela porodica, niko ne može da veruje da se desila ovakva tragedija. Tu mu je i rođeni brat, tast, tašta, kao i najuži članovi porodice -kaže Pavlović i dodaje da je Luis bio čovek za primer.

Priču pevačevog baštovana potvrdili su i prijatelji koji su se našli ispred kuće u BOči:

"Svojim novcem platio je da se 14. nova ulica asfaltira, čime je 2.000 ljudi dobilo normalan put. Zbog toga će oni tražiti da ona dobije njegovo ime. Za njega ne može da se kaže nijedna ružna reč, niti postoji čovek koji s njim nije bio u dobrim odnosima - kaže jedan njegov prijatelj.

Jedan od Luisovih najbližih prijatelja Tomica Zdravković,  koji je dočekivao je prijatelje koji su dolazili da izjave saučešće, kaže da se još uvek ne zna pravi uzrok nesreće.

"Postoje dve verzije. Prva je da su mu otkazale kočnice i da je morao da skrene s puta da bi izbegao sudar, a druga da je do nesreće došlo tek tako, slučajno. Svi koji su ga poznavali znaju kakav je vozač bio. Jedan od najboljih. On je bukvalno živeo u automobilu, toliko je putovao" - zaključio je Zdravković.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>