Region

Svet

Luis planirao da živi još 40 godina

Pevač Ljubiša Stojanović Luis poginuo je jutros oko 5 sati u lančanom sudaru nekoliko automobila između Feketića i Vrbasa, kod mesta Mali Iđoš. Luis je išao iz Subotice ka Novom Sadu. Pokušao je da pretekne vozilo i potom se direktno sudario sa automobilom mađarskih registarskih oznaka koji je dolazio iz suprotnog smera. Oba vozača su poginula, a povređeno je šestoro osoba. U nesreći je povređeno i troje Luisovih saradnika koji su bili sa poznatim pevačem u kolima. Oni su posle ukazane lekarske pomoći u bolnici u Vrbasu pušteni na kućno lečenje.

Luis planirao da živi još 40 godina



Pevač Luis poginuo u saobraćajnoj nesreći
Jedan od muzičara koji je bio sa Luisom u trenutku nesreće rekao je agenciji Beta da ne zna kako je došlo do nesreće, jer su u tom momentu spavali svi putnici u automobilu koji je vozio pevač.

"Automobil u kome smo bili je potpuno uništen", rekao je muzičar koji je bio sa Luisom u kolima. Pevač je iza sebe ostavio suprugu i šestoro dece.

Kako je otkrio u jednom od svojih poslednjih intervjua, koji je dao za "Blic", njegova potreba za velikim brojem potomaka poticala je iz dubokog straha da će u starosti ostati sam.

Ljubiša Stojanović Luis biografija
"Moji roditelji su umrli u samoći, a ja se nadam da će za četrdesetak godina, kada budem odlazio sa ovog sveta, bar jedno dete biti uz mene", rekao je tada Luis. Ženio se dva puta, Nevenkom i Dubravkom - Dudom. Sa trećom suprugom Silvanom, koja mu je rodila troje dece, nije bio zvanično venčan. "Pitao sam je da se uda za mene, ali ona neće. Ko zna, možda ima druge planove", pričao je pevač.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

luis

Povezane vesti:


>