Region

Svet

Nirmal VB: Soraja je pokvareni lažov

Nirmal Kukić, jedan od finalista prokomentarisao  je svoj odnos sa Sorajom. Naime, tokom rijalitija šuškalo se kako je Nirmal zaljubljen u Soraju, ali on to sve poriče.

Nirmal VB: Soraja je pokvareni lažov



"U početku smo bili samo zaista dobri prijatelji, sve dok ona nije počela sa prljavim igricama i lažima. Tada sam video da je pokvarena i nisam se hteo da sedružim više sa njom. Veliki Brat je forsirao naše druženje, stalno nas je stavljao na zajedničke zadatke. Ja imam devojku tri godine i volim je, stalno sam to ponavljao u kući, ali ne znam da li su to  uopšte prikazivali" - rekao je Nirmal.

Nirmal inače nije zažalio ni zbog čega u kući, jedino što sebi zamera su burne reakcije koje je imao u dvađama sa Sorajom.

"Pa inače sam veoma miran i ne reagujem burno, verovatno nisam trebao onoliko da se svađam sa Sorajom. Takođe nikad ne plačem, a ovde sam se rasplakao pred kamerama", zaključio je.

Nirmal kaže da mu devojka nije zamerila zbog odnosa sa Sorajom, kao i da ga je sačekala na izlasku iz kuće.

"Pa ona me dočekala čim sam izašao. Podržava me i ne zamera mi ništa. Ipak, imala je i ona teških trenutaka. Pred kraj rijalitija isključila je internet, nije ništa više htela da prati jer joj je sve to bilo bolno, natpisi o Soraji i meni. Međutim, sve sam joj objasnio, a i Nikola i još neki ukućani su joj rekli kako unutra zaista nije ništa bilo i da sam samo o njoj govorio stalno, sad smo sve rešili". Na pitanje kako su reagovali prijatelji i porodica, Nirmal kaže:

"Desetak prijatelja me dočekalo sinoć, svi su srećni i zadovoljni. Telefon stalno zvoni, javljaju mi se razni ljudi. Prijatelji, poznanici, ali zovu me i brojni ljudi koje ne poznajem, a hteli bi da se upoznamo".

Na pitanje kako komentariše Marijaninu pobedu, ali i njen i Nemešev raskid, Nirmal kaže: "Meni je drago da je ona pobedila, to sam joj odmah rekao, od svih koji su ostali ona je bila moj favorit. Uvek je bila u redu prema meni, zapravo bila je najiskrenija od svih i zato sam navijao za nju. A što se tiče njenog i Nemeševog odnosa, ja sam uvek podržavao njihovu ljubav, ali ne znam šta se dogodilo, mislim da je Nemeš popustio pod pritiskom roditelja i okoline. Ipak, nije to moja stvar, to bi trebali da pitate njega", zaključio je mladi student i dodao kako se već čuo sa Marijanom koja mu je potvrdila da je sve u redu sa njom sad kad je došla kući.

Nirmal, koji je još uvek student na Fakultetu političkih nauka, na pitanje da li planira da ostane u svetu šoubiza i posle završetka rijalitija:

"Ja sam završio smer Odnosi sa javnošću na Političkim naukama pa bih voleo da ostanem u toj branši. Mislim da bih mogao da radim kao voditelj ili nešto tome slično. Trenutno me roditelji izdržavaju jer studiram na postdiplomskom studijama, a ja bih  voleo da se osamostalim pa samim tim i dobijem posao koji bi u neku ruku spadao u moju struku" - zaključio je.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>