Region

Svet

Iz kuće Velikog brata izbačeni Nirmal i Nemeš!

U kući Velikog brata je bila velika tenzija, jer su osim Nikole i Lestera večeras ipali još dvojica, i to Nirmal i Nemeš, a voditeljke Marijana i Antonija su dale sve od sebe da povećaju napetost ukućana.

Iz kuće Velikog brata izbačeni Nirmal i Nemeš!



Nemeš i Marijana su prozvani da ustanu, a voditeljka je pitala Nemeševića za koga bi voleo da odnese pobedu i on je bez premišljanja odgovorio da bi voleo da to bude Marijana. Nakon što su proćaskale sa njima, voditeljke su ih zamolile da sednu, jer je to bila lažna uzbuna.

Nakon kraće pauze i prikaza dana, prozvani su Soraja, Nemeš i Nirmal, a kada je Antonija izgovorila Nirmalovo ime skočio je kao vojnik, na komandu, da napusti kuću. Za divno čudo Nirmal nije bio razočaran ili bar to nije pokazivao, obzirom da su neki ukućani primetili kako je bio ubeđen da će baš on pobediti.

Nirmal je u intervjuu istakao da je mislio kako bi mogao da pobedi i da je do tog zaključka došao na osnovu procenta glasova iz tabele koju je nedavno video. On je još ispričao da nikoga u kući nije mrzeo, ali kada ga je neko nominovao, on je uzvraćao istom merom.

Demantovao je da je plakao, iako smo svi videli kada je prolio suze i bio užasno iznerviran. Potom je otkrio kako svi razmišljaju o pobedi, baš kao što je i on ali to neće da priznaju. Spomenuo je kako je Soraja zgodna ali mu se ne sviđa 'plastika', da je Marijana lepa ali i Bojana na svoj način.

Voditeljka je kasnije ponovo pozdravila ukućane i ćaskala sa njima, a onda je iznenada rekla- "Nemeš, izbačen si!" , a on je promenio izraz lica i vidno iznenađen krenuo da se presvlači.

Tokom intervjua Nemeš je bio diplomata i uzdržan, samo je otkrio da planira nastaviti vezu sa Marijanom, nakon što ona izađe iz kuće. U prilog mu je išlo to što je vreme za večerašnje živo uključenje isticalo, te se izvukao bez previše intrigantnih pitanja voditeljki.

U nedelju ćemo saznati ko će osvojiti glavnu nagradu i postati pobednik 4. sezone rijalitija "Veliki brat".

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>