Region

Svet

U polufinalu ispali Nikola i Lester

U toku je polufinale rijaliti šou-a "Veliki brat", jer je svevideće oko odlučilo da iznenadi svoje stanare i poštedi ih muke i tenzije, da ne moraju iščekivati finale u nedelju. Voditeljke Marijana i Antonija su dočekivale ukućane ispred kuće na Košutnjaku.

U polufinalu ispali Nikola i Lester



Nakon što su ih voditeljke obavestile o izbacivanju, ukućnani su se okupili u dnevnom boravku i čekali da vide šta im sledi i od koga se opraštaju. Prvi je iz kuće izašao NIkola, koji nije bio mnogo iznenađen i razočaran, činilo se kao da se pomirio sa tim da svakako neće pobediti. Voditeljka Marijana je pokušavala da ga isprovocira u vezi sa odnosom sa bivšom ukućankom Tamarom, međutim, on je tvrdio da su njih dvoje samo prijatelji.

Drugi je večeras kuću napustio Lester, koji je po izlasku bio nasmejan, ni malo razočaran i odmah je primetio da ga atmosfera ispred kuće podseća na "Balkansong" takmičenje. Lester je rekao kako je očekivao da će izaći, da je zadovoljan svojim učešćem i za kraj intervjua je otpevao pesmu Tošea Proeskog, čisto da opravda pobedu na spomenutom takmičenju.

Uskoro ćemo saznati koja dva učesnika će još napustiti kuću večeras.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>