Ostalo

Sme�no

Slovenački rulet: Zarazi me HIVom

Verovali ili ne, ali u Ljubljani se od skora pojavila nova seksualna igra pod nazivom "slovenački rulet" u kojoj učestvuje i jedna osoba zaražena hiv virusom.

Slovenački rulet: Zarazi me HIVom



Cilj igre je ostati nezaražen, a kako jedan Slovenac navodi, on je za igru saznao preko interneta. Najviše mu se dopalo što će pored grupnog seksa, kao gost iznenađenja biti osoba zaražena sidom.

Seksualna zabava organizovana je u stanu u centru Ljubljane, a među učesnicima je bilo raznih muškaraca i žena pod maskama, koji su želeli da sašuvaju svoj identitet.

"Ubrzo su počeli da se ljube, maze, diraju... Bilo je heteroseksualnih, homoseksualnih i lezbijskih kombinacija. Ja sam masturbirao sa strane i čekao „pravu akciju“ - ispričao je za slovenački novine učesnik ove igre".

"Niko među učesnicima nije znao koji je gost zaražen HIV-om, a njegova uloga je bila da se svakome u seksu jednako posveti, bilo muškarcu ili ženi".

"Muškarci su četvoronoške čekali na zabavu. Adrenalin je bio na vrhuncu. Biseksualac sam, pa mi ništa od onoga što sam video nije smetalo. Čekao sam pravi trenutak i pokušao da prepoznam zaraženog. Na kraju sam, ipak, imao seks sa svom četvoricom muškaraca dodajući da mu je organizator igre kasnije objasnio kako je poenta igre adrenalin, poput onog u ruskom ruletu. Jedina je razlika u tome što „do smrti ne dolazi trenutno“.

Posle lude zabave svi učesnici su otišli na testiranje, rezultati nisu poznati, ali znamo da je Slovenac koji je sve ovo ispričao imao sreće.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>