Region

Svet

Fatboy Slim nastupa u Beogradskoj areni

Fatboy Slim, čuveni DJ i producent nastupa u "Beogradskoj areni" 23. septembra a on je inače pionir elektro densa i pravo ime mu je Norman Quentin Lee Cook. Za organizaciju ovog koncerta pobrinuće se Arena Beograd i Music Star.

Fatboy Slim nastupa u Beogradskoj areni



Ovaj engleski DJ, big beat muzičar i producent, koga je magazin “Q” svrstao na listu 50 Bands To See Before You Die, jedan je od najzaslužnijih za razvoj elektro densa. U karijeri dugoj više od dvadeset godina, Fatboy Slim, odnosno Kventin Li Kuk, nastupao je pod različitim pseudonimima i sa svakim ostvario vidljive uspehe. On je “odgovoran” za uspešne remikse za bendove kao što su U2, Cornershop, Beastie Boys, A Tribe Called Quest i Wildchild kao i sa Madonom.

Fatboy Slim album najvećih hitova „Why Try Harder“ objavljen je 19. juna 2006. godine. Na njemu je 18 numera, uključujući i deset hitova sa TOP 40 liste najboljih, nekoliko broj jedan pesama i dve nove numere:  „Champion Sound” i „That Old Pair of Jeans”.

Kuk je takođe tvorac uspešnih remiksa za bendove kao što su Cornershop, Beastie Boys, A Tribe Called Quest i Wildchild, a 2010. godine objavio je miks album “The Legend Returns”. “Q” magazine svrstao je Fatboya u 50 Bands To See Before You Die a on trenutno nastupa i pod nazivom Brigthon Port Authority.

Ulaznice po ceni od 2490 dinara su u prodaji od danas na sledećim prodajnim mestima: Beogradska arena, Bilet centar Beograda, Eventim, „Ušće” Shopping centar, knjižare Delfi i Vulkan, Dom sindikata, Gigstix. Internet prodaja na: www.arenabeograd.com, www.tickets,rs, www.eventim.rs.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>