Region

Svet

Veliki brat: Kresnuo sam 150 riba, pa čak i 9 bratovih

Crnogorac Vladimir Tomović kao da je u kuću Velikog brata ušao da se hvali svojim "podvizima" i zavodničkim sposobnostima. U razgovoru sa Lesterom, Nikolom i Nirmalom rekao je da je imao seks sa 150 devojaka i dve Sorajine drugarice.

Veliki brat: Kresnuo sam 150 riba, pa čak i 9 bratovih



"Kada sam na testiranju za „Velikog brata“ rekao sa koliko sam njih spavao, nisu mi verovali. Bilo me je sramota. Spavao sam sigurno sa preko 100 cura. Jedne godine sam se takmičio s bratom i za tri meseca u letnjoj sezoni bio sam sa 25 cura, a tokom tri zime u Novom Sadu sa 70, 80 devojaka. Čak sam devet bratovljevih riba opalio." , pohvalio se Vladimir, a Lester mu nije poverovao i ironično rekao: "Ih, kakav don žuan".

Bosanac je pokušao da ispita da li je Vladimir bio sa Sorajom ali je ovaj to negirao, rekavši: "Šta? Ti misliš da sam ja bio sa...? Ništa s njom nisam imao, ali sam s njene dve drugarice bio." Tomović je još cimerima ispričao i svoju tužnu ljubavnu priču: "Ma spavao sam sa više od 150 devojaka, to je sigurno. Sve to jer me je prva cura upropastila. Uhvatio sam je u prevari sa najboljim drugom, posle se i udala za njega i rodila mu dvoje dece, a ja sam joj uzeo nevinost.", rekao je Vladimir.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>